Omega Kids - capsule cu ulei de canepa

Capsulele Omega Kids sunt un supliment alimentar necesar pentru dezvoltarea armonioasa a copilului tau, care contine acizii grasi esentiali omega 6 si omega 3 intr-un raport optim de 3:1.
Acizii grasi omega 6 si omega 3 nu sunt sintetizati de organismul uman. Asemeni vitaminelor, ei trebuie preluati din alimentatia zilnica. Lipsa acizilor grasi esentiali slabeste sistemul imunitar, cauzeaza probleme respiratorii si irita sistemul nervos. Cu atat mai mult copilul tau are nevoie de ei, acum, in perioada de crestere.

Pe langa acizi grasi, capsulele cu ulei din seminte de canepa mai contin vitamina E, atat de necesara in procesul de crestere armonioasa a copilului.

Indicatii terapeutice:
1.
Intarirea sistemului imunitar.
2. Dezvoltarea sistemului nervos.
3. Probleme ale pielii (ajuta la tratarea multor afectiuni alergice cronice si inflamatorii, de tipul eczeme, psoriasis, lupus si colita ulceroasa).
4. Obezitate
5. Previne diabetul zaharat (la copiii predispusi).

Un flacon contine 84 capsule a 500 mg, de forma ovoidala, netede, lucioase, translucide, de culoare verde deschis, fara gust si cu miros caracteristic gelatinei. In exterior, capsulele sunt gelatinoase si elastice, in interior contin ulei din seminte de canepa presat la rece.

Pret: 22 ron flacon de 84 capsule
       116 ron bax (6 buc)
Mod de cumpararewww.canah-shop.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hanganu gabriela pe 25 Mai 2010, 00:06
    omega kids capsule cu ulei de canepa

    doresc sa procur aceest produs de la dvs ,mai exzact 1 bax de 6 buc la pretul oferit de dvs 116 ron baxul/6 buc dar nu am gasit pe saitul dvs aceest produs .va rog trimiteti un email gabrielamelania2000@yahoo.com in care sa-mi spuneti cum intru in posesia produsului ,eventual un nr de contact[telefon}.va rog sa-mi spuneti si termenul de valabilitate al produsului va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod