Guerlain Homme - un psihic, o prezenta, o alura

Nu conteaza cat de cult, manierat sau sofisticat ar fi, fiecare barbat ascunde un instinct animali... dar barbatii care se incadreaza in toate aceste trei categorii ce parfum trebuie sa foloseasca?
Va prezentam Guerlain Homme!  

Acest barbat este departe de a fi insa o fiara paroasa, cu falcile gata de atac. Nu militeaza pentru bicepsi umflati si nici nu se faleste in mod gratuit. Mai degraba impartaseste o incredere flexibila, simtindu-se liber atat in costum cat si in trening. Recunoscut datorita profilului perfect ras, a miscarilor lejere, si a manierei de actiune el este imediat capabil sa prinda ceva ce altora le-ar lua minute sau ore in sir sa inteleaga.

Barbatul Guerlain tanjeste dupa o inghititura de apa pura, proaspata, direct de la sursa, scanteind de aroma intepatoare de ierburi, care loveste simturile asemenea unei bauturi revigorante si cool, antrenand un fior pe sira spinarii.


Nu conteaza cat este de instinctiv, barbatul care poarta Guerlain, este racordat automat la subtilitati. Asemenea unei feline care isi ingrijeste constant blana, lui ii place mai mult decat orice sa fie curat si proaspat, lipsit de orice povara. Curatenia este o alta expresie a libertatii.

Produsul se gaseste in magazinele Sephora, Douglas, B&B, Hondos.
Pret recomandat:
Guerlain Homme 30 ml - 173 ron
Guerlain Homme 50 ml - 242 ron
Guerlain Homme 80 ml - 294 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod