Tricouri sugestive de Ziua Mondiala a Contraceptiei

De Ziua Mondiala a Contraceptiei, Andreea Raicu isi lanseaza o serie limitata de tricouri Tssshirt dedicate incidentei sarcinilor la adolescente, tema campaniei din acest an.
"Aceste tricouri isi propun sa sublinieze cat de important este ca tinerele sa aiba un stil de viata responsabil, sa se bucure de adolescenta lor si sa faca fiecare lucru la momentul potrivit. Tinerele care vor purta aceste tricouri vor transmite mai departe un mesaj care conteaza pentru generatia lor si vor face astfel nu numai un fashion statement, ci si unul de viata", a declarat Andreea Raicu.

Tricourile sunt grupate sub conceptul umbrela "Plan for life" si sunt inscriptionate cu mesaje diferite adresate tinerelor: "I'm willing but not ready.
YET", "I like surprises... that I plan" etc.

Creatiile Andreei Raicu vor fi disponibile pe site-ul www.your-life.ro si tot de aici se vor putea cumpara. Banii stransi in urma vanzarii vor fi donati Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala care ii va folosi pentru initierea unei campanii de educatie si informare in licee.

In Romania, anual in jur de 29.000 de fete sub 19 ani devin mame, iar alte 17.000 de tinere de aceeasi varsta fac intrerupere de sarcina. De aceea, SECS trage un semnal de alarma asupra acestui fenomen si organizeaza diferite activitati de informare a tinerilor cu privire la contraceptie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod