"Atitudinea este totul", de Jeff Keller

E dimineata si tocmai te-ai trezit. Cum simti ziua care va urma? Oftezi din greu la gandul ca iar o iei de la capat sau te cuprinde entuziasmul in fata unor noi provocari? Nu suntem toti la fel, e adevarat, dar cei care reusesc sa cultive optimismul si increderea sunt aceia care se bucura de succes in viata.

Autorul acestei carti a descoperit secretul la varsta de 30 de ani. Intr-o buna zi, s-a trezit nemultumit cu viata sa, desi practica avocatura, avea familie, era sanatos si, aparent, totul se desfasura conform propriilor alegeri.
Totusi, entuziasmul si sentimentul de implinire ii lipseau cu desavarsire. Acesta a fost momentul de cotitura, momentul in care Jeff Keller si-a dat seama ca in viata "atitudinea este totul".

Pornind de la acest adevar, a reusit sa-si schimbe propria viata si apoi a schimbat vietile multor oameni. Strategia pe care a folosit-o se afla in paginile cartii si poate fi rezumata astfel: gandeste–vorbeste–actioneaza.

Poti cumpara cartea "Atitudinea este totul", de Jeff Keller, aparuta la editura Curtea Veche in anul 2008, din librarii, la pretul de 16 lei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laura pe 24 Mai 2011, 19:10
    O carte foarte buna!

    Am citit cartea si este, in opinia mea foarte buna! Fiecare sfat, fiecare citat motivational care apare in carte, fiecare lectie in parte mi-a ramas intiparita in minte. Si da, chiar cred ca iti poti schimba viata citind asemenea carti, pana la urma, ATITUDINEA ESTE TOTUL.

    2
    1

  • monica pe 15 Feb 2010, 17:38
    Intradevar ,asa este

    Totul in noi vine de la felul cum gindim ,din nemultumirile noastre zilnice,de felul cum ne comportam.Daca stim sa schimbam asta,devenim optimisti chiar fara sa ne dam seama.Totul tine de voita din noi ,de sentimentul de -A VREA- acea schimbare.Totul e posibil ,chiar citind numai o carte.

    3
    0

  • psihoterapeuta pe 28 Feb 2009, 17:51
    Asa o fi?

    Este adevarat ca atitudinea conteaza foarte mult.Si este adevarat ca iti poti schimba modul de a gandi si atitudinea fata de tine sau fata de ceilalti,dar pentru asta ai nevoie de multa ambitie si voita,daca iti lipsesc aceste doua nu te poti schimba chiar daca spui ca vrei,sau daca citesti o carte.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod