Croaziera pe Nil, alegerea perfecta pentru vacanta de iarna

Daca vrei sa te intorci din vacanta de iarna cu sute de fotografii inedite si cu o multime de povestiri pe care sa le spui prietenilor este cazul sa alegi o croaziera pe Nil, cel mai lung fluviu din lume. Pentru o vacanta plina de aventura, istorie, privelisti minunate si relaxare, asa cum este aceasta croaziera trebuie sa iti rezervi opt zile.

De-a lungul celor 220 km parcursi pe Nil, circuitul cuprinde opriri la cele mai importante obiective turistice ale Egiptului Antic, din perioada Regatului Mijlociu si a Regatului Nou.
Pe lista obiectivelor turistice sunt cuprinse: Citadela si Moscheea lui Mohamed Ali din Cairo, Sfinxul, cele trei piramide de pe platoul Giza, Marele Baraj de la Aswan, Obeliscul Neterminat, satul nubian din centrul Aswan-ului, templul zeului Horus de la Edfu, obiectivele turistice din Luxor – Valea regilor, templul reginei Hatshepsut, templul Karnak. De-a lungul celor opt zile de vacanta cazarea se face la Cairo, Aswan, Hurghada si pe vasul de croaziera.

FLYNOVA ofera acest circuit la preturi pornind de la 799 Euro.
 
Informatii complete despre ofertele companiei pot fi obtinute direct de pe site-ul www.flynova.ro si/sau de la agentiile partenere FLYNOVA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod