S.Oliver și Comma își vor deschide primele magazine proprii din România

Începând cu luna aprilie, AFI Cotroceni găzduiește primele magazine monobrand din țara ale brandurilor S.Oliver și Comma. Primăvara aceasta surprizele se țin lanț la AFI Cotroceni, care își ține promisiunea de a le oferi clienților săi cele mai variate experiențe de shopping. Astfel, lista celor 300 de magazine din centrul commercial va fi completată luna aceasta de șapte branduri noi: S.Oliver, Comma, Armani Exchange, Mizar, Haagen Dazs, Top Line și Professor Puzzle. Noutățile din AFI Cotroceni se adreseză tuturor categoriilor de vârstă și răspunde nevoilor din mai multe zone de retail: fashion, food, beauty dar și petrecerea timpului liber.

În zona de beauty, magazinul Top Line va pune la dispoziția vizitatorilor produse cosmetice profesionale, în timp ce îndrăgitul Sephora își va redeschide curând porțile, având la bază un nou concept! Pe de altă parte, iubitorii de jocuri și jucării sunt așteptați la standul Professor Puzzle, un brand apreciat de toată familia pentru puzzle-urile creative pe care le comercializează.

Și pentru că vara ne bate la ușă, clienții AFI Cotroceni se vor putea răcori cu delicioasele sortimente de înghețată Haagen Dazs, care îi așteaptă începand de luna aceasta la primul stand dedicat popularului brand.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod