Royal Chapeau lansează prima colecție prêt-à-porter

Royal Chapeau a lansat prima colecție de pălării prêt-à-porter, inspirată din eleganța și rafinamentul fără vârstă al unor fashion icon-uri precum Grace Kelly, Prințesa Diana sau Alain Delon. Colecția include 12 modele pentru femei și 12 pentru bărbați, realizate din materiale fine precum mătasea și fetrul de blană – una dintre țesăturile cele mai apreciate de către pălărieri, folosită încă din perioada Rococo.
Royal Chapeau s-a născut din pasiunea Adrianei Andreicuț pentru pălării și din dorința de a oferi românilor, tot mai mult aflați în căutarea unui stil individual, un accesoriu prêt-à-porter care să aducă un strop de eleganță și de personalitate oricărei ținute. Cariera Adrianei de manechin i-a oferit insight-uri prețioase din lumea modei, prin contactele cu branduri și designeri de top, dar și oportunitatea de a călători mult. Londra a fost printre orașele care i-au influențat cel mai mult stilul și viziunea asupra eleganței – o metropolă unde pălăriile erau printre accesoriile-statement.
 

Puternica influență britanică se citește în design-ul colecției Royal Chapeau: eleganța clasică a liniilor simple și armonioase, care se transformă într-un accesoriu-statement tocmai prin discreție și echilibru. Cele 24 de modele ready to wear includ 12 piese pentru femei și 12 pentru bărbați, cu un design special creat pentru a face primul pas în adoptarea pălăriei ca element ce întregește o ținută. Acestea sunt produse în serie, în Republica Cehă. Toate modelele sunt realizate din fetru de blană de iepure, un material pe cât de fin, pe atât de rezistent, cu aplicații din țesături prețioase precum mătasea.

Pălăriile din prima colecție Royal Chapeau au prețuri cuprinse între 180 € și 250 €.
Acestea vor putea fi achiziționate din showroom-ul de pe Str. Mahatma Ghandi Nr. 3, sau online, de pe site-ul www.royal-cheapeau.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod