Revoluția continuă. Climachill - tricoul care reduce temperatura corpului, acum disponibil și în culoarea neagră

Adidas lansează astăzi campania „Uncontrol Yourself”, destinată gamei de produse Climachill, pentru sezonul primăvară/vară 2015.

Campania îi are ca ambasadori pe campioana tenisului, Simona Halep, vedeta fotbalului, Gareth Bale, jucătorul de baschet, Jeremy Lin și renumita atletă, Octavious Freeman. Campania de comunicare va fi declintă în ATL, BTL, mediu digital și activități de PR la nivel global.

Atunci când vorbim despre performanță, fiecare grad poate face diferența. De aceea, noua gamă de produse Climachill le asigură sportivilor condițiile optime pentru a performa, chiar și la temperaturi ridicate, printr-un design de ultimă generație și materiale speciale, care reduc temperatura corpului.                                                 

Campania prezintă evoluția gamei Climachill, lansate în 2014, si lanseaza tricoul negru creat special pentru antrenamente intense. Acesta are un design unic, ce avantajează orice siluetă, si este prevăzut cu cea mai avansată tehnologie active-cooling din industria de profil.

Datorită funcției revoluționare de răcire instantanee, a gradului ridicat de permeabilitate și a capacității superioare de transfer de căldură și umezeală, tricoul menține temperatura corpului la un nivel optim chiar și la temperaturi foarte ridicate.

Acesta le permite atleților să se antreneze mai intens, să alerge mai mult și să își păstreze concentrarea pentru o performanță mai bună atât la antrenamente, cât și în timpul competițiilor.

Pentru prima dată în industrie s-au folosit sfere 3D de aluminiu, poziționate strategic pe zona spatelui și a cefei, ce reprezintă zonele care se încalzesc cel mai repede și oferă o senzație imediată de răcorire.  Materialul din micro fibră al echipamentului permite pielii să respire și îndepărtează umezeala de la nivelul pielii. Revolutionarele fire plate SubZero, care au  în compoziție titan,  ajută la maximizarea suprafeței de contact cu pielea și permite corpului sa elibereze mai multă căldură și să asigure o senzație de răcorire.

Membrul echipei de fotbal Real Madrid FC, Gareth Bale, câștigător Champions League, a primit cu încântare noua colecție Climachill: „Mutarea din Marea Britanie în Spania a fost o călătorie captivantă pentru mine din toate punctele de vedere: am descoperit o țară nouă, cu limbă, cultură și temperaturi diferite, precum și un club de fotbal extraordinar.
Urmăresc să îmi mențin performanța la un nivel ridicat antrenându-mă intens în fiecare zi și împingându-mi limitele tot mai mult. adidas este întotdeauna orientat către nevoile sportivilor și lansează constant inovații tehnologice avansate: tehnologia de răcire mă ajută prin reglarea temperaturii corpului și eliminarea excesului de umezeală, contribuind astfel la îmbunătățirea performaței. Pentru mine, atât aspectul estetic, cât și performanța sunt extrem de importante în alegerea unui produs, iar noul tricou negru este exemplul perfect în acest sens.”

Simona Halep, numărul 3 în topul WTA, s-a bucurat de lanasarea celui mai nou produs al gamei Climachill: “Să joci în condinții extreme poate fi foarte solicitant, atât din punct de vedere mental cât și psihic. Am nevoie să port un echipament care să mă ajute să mă concentrez mai bine în timpul antrenamentelor și al competițiilor. În special în turnee ca Melbourne sau Miami, am nevoie de un echipament care să îmi mențină sub control temperatura corpului.
Noul tricou negru este un must-have în garderoba de sport a oricărei femei, așa cum este și rochia neagră, care este mereu potrivită oricărei ieșiri în oraș. Îmi place pentru că îmi avantajează silueta și arată bine atât pe teren cât și în afara acestuia.”

Dr. Maarten Hupperets, Director al departamentului Future Sport Science din cadrul adidas explică de ce este important să fim atenți la temperatura corpului pe perioada antrenamentului:

“Activitatea în medii cu temperaturi ridicate acționează direct asupra sistemului de termoreglare. Organismul uman are capacitatea de a menține temperatura corpului la 37°C. În urma unui antrenament, pe măsură ce metabolismul crește și produce mai multă căldură, temperatura corpului poate crește cu până la 3°C  atunci când corpul este expus la temperaturi ridicate.

Pentru a menține o temperatură stabilă, corpul va depune un efort pentru a elimina căldura în exces. Gama Climachill a fost riguros testată, în camera noastră - Clima, construită special pentru astfel de teste, în care temperatura se ridică până la 50 de grade Celsius, tocmai pentru a putea determina care este procedeul optim pentru a facilita răcirea corpului.

Suntem încrezători că inovația noastră și cel mai răcoros tricou îi va ajuta pe sportivii de toate nivelurile să își mențină temperatura optimă pentru a reuși să performeze la cel mai înalt nivel.”

Produsele Climachill includ: echipament pentru antrenament, alergare, fotbal, tenis, cislism și activități în aer liber – Tricouri, bluze și pantaloni scurți sunt disponibile acum începând de la 168 si 228 de lei.
Pentru mai multe informații accesați adidas.com/climachill și luați parte la conversațiile de pe Twitter și Instagram cu #climachill & #uncontrolyourself.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod