Noua colecţie Converse One Star 2011

Converse prezintă în această primavară modelul One Star 2011, care are ca sursă de inspiraţie silueta pantofului original One Star. Acest model a debutat în anul 1974 şi a fost adoptat rapid în comunităţile de surferi şi skateri de pe coasta de vest a Statelor Unite. Înainte de deveni un model iubit de toţi a fost pantoful favorit pe scenele grunge ale anilor ’90.

Converse prezintă în această primavară modelul One Star 2011, care are ca sursă de inspiraţie silueta pantofului original One Star.  Acest model a debutat în anul 1974 şi a fost adoptat rapid în comunităţile de surferi şi skateri de pe coasta de vest a Statelor Unite. Înainte de deveni un model iubit de toţi a fost pantoful favorit pe scenele grunge ale anilor ’90.

Pantoful One Star 2011 are un profil mediu şi se încadrează perfect în familia One Star, ca un hibrid între modelul One Star Clasic din anul 1974 şi modelele cu un profil jos.

Acest pantof are o siluetă mai suplă şi păstrează detaliile distinctive de finisare care au făcut celebru şi pantoful original Converse One Star.  Pantofii din colecţia Converse One Star 2011 sunt disponibili în Galeriile Famous Brands din Bucureşti şi în magazinele Converse din Bucureşti şi Cluj Napoca.

 

Pret: 279,99 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod