Bamboo Club si Mihai Morar cauta urmatoarea Dancing Queen!

28 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Bamboo Club si Mihai Morar cauta urmatoarea Dancing Queen!
Clubul Bamboo si Mihai Morar sunt in cautarea urmatoarei Dancing Queen si organizeaza singurul concurs din Romania adresat tinerelor pasionate de dans, care are ca premiu fabuloasa suma de 5000 de euro, incluzand un contract de un an cu Bamboo!

Fetele talentate si dornice sa se afirme, dar si sa invete de la profesionisti in materie de dans au acum ocazia sa straluceasca pe scena celui mai mare club din Romania, Bamboo. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe site-ul www.dancingqueen.ro, sa incarce un video cu ele dansand si sa intre astfel in competitia care le va aduce ascensiunea in cariera mult visata.

Dupa data de 3 aprilie, cand perioada de inscriere va lua sfarsit, fiecare fata care si-a incarcat videoclipul pe site va avea ocazia sa danseze pe scena din Club Bamboo si sa demonstreze ca poate fi urmatoarea Dancing Queen.
In urma acestei probe se vor alege semifinalistele concursului, care vor fi invitate in emisiunea lui Mihai Morar, “Rai da’ Buni”.

Fii creativa si originala! Demonstreaza ca esti cea mai buna si Bamboo iti va transforma visul in realitate! Fii chiar tu urmatoarea Dancing Queen!

Rezervări:
0723.226.266/ 0726.226.266
office@bambooclub.ro
www.bambooclub.ro
Str. Tuzla Nr.50
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod