Noua colecție adidas Originals și White Mountaineering pentru sezonul primăvară/vară 2016

Designul este pe primul loc. Urmează utilitatea. Iar apoi, tehnologia.” subliniază Yosuke Aizawa. Acesta este secretul din spatele brandului japonez de îmbrăcăminte masculină White Mountaineering, cu sediul în Tokyo. Încă din 2006, brandul a conceput colecții practice, inspirate din tradițiile locale, folosind țesături, croiuri și caracteristici tehnice.

Pentru sezonul primăvară/vară 2016, adidas Originals și White Mountaineering au colaborat pentru prima colecție comună.
adidas Originals by White Mountaineering  îmbină perspectiva funcțională progresivă a lui Aizawa cu istoria de tradiție a brandului cu trei dungi pentru a crea ținute sport clasice cu croială futuristică și tehnologii precum GORE-TEX și mixuri de bumbac și nailon.

Piesele vestimentare sport esențiale, de la tricouri și pantaloni la jachete antivânt și îmbrăcăminte de exterior, sunt evidențiate de croiuri ample și tonuri cromatice estompate,  caracteristice viziunii stilizate ale White Mountaineering, axată pe utilitate și estetică.

Încălțămintea care completează colecția prezintă aceeași abordare a modelelor clasice și contemporane adidas, prezentată în culori reci și presărată cu accente premium.
Piesele emblematice adidas Originals sunt croite după viziunea lui Aizawa sau sunt transformate în totalitate în designuri cu totul noi, scoțând în evidență colaborarea dintre două branduri ce se reunesc într-o singură colecție remarcabilă.

Colecția adidas Originals by White Mountaineering pentru sezonul primăvară/vară 2016 va fi lansată în două etape, prima pe 26 februarie, iar cea de-a doua pe 9 aprilie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod