Merrnoire by Ramona Rusu prezintă tricourile în ediţie limitată “Je suis Charlie”

Universul Merrnoire creionat cu un simt estetic aparte de Ramona Rusu, designerul roman stabilit la Paris, se imbogateste la inceput de an cu o noua metafora grafica ce exceleaza la capitolul expresivitate si emotie - “Je suis Charlie”.
Merrnoire nu se incadreaza exclusiv in contextul riguros al unui brand fashion, prezentandu-se intr-o forma conceptuala ce abunda in semnificatii culturale. Ilustratiile Merrnoire ce au ca tema principala arta portretului, surprind nu doar prin grafica cu totul speciala, ci si prin detaliile fine dispuse pe suportul textil, care fac trimitere la anumite tipologii de personaje regasite in cotidian, la evenimente care isi lasa amprenta in plan social sau la trairile si starile pe care orice individ le experimenteaza de-a lungul unei zile mai mult sau mai putin obisnuite.

Moda privita prin prisma artei, reflecta cu prisosinta povestile desprinse din cotidian, iar rama stilizata a unei oglinzi – lait-motivul creatiilor Merrnoire – are menirea de a incadra capitolele trecutului si ale prezentului, trecute prin filtrul unic al artistului si redate sub forma ilustratiilor pe piese de arta purtabile.
Regretabilul incident ce a avut loc la inceputul lunii ianuarie in Paris si soldat cu decesul a zece jurnalisti ai publicatiei Charlie Hebdo si a doi politisti, a generat o campanie uimitoare de solidarizare cu victimele atacului terorist, derulata in toata presa internationala.

Ramona Rusu se alatura campaniei globale de sustinere a libertatii de exprimare, lansand o editie limitata de tricouri imprimate digital cu o ilustratie inspirata de sloganul “Je suis Charlie”. Tricourile “Je suis Charlie” ce poarta semnatura Merrnoire by Ramona Rusu sunt disponibile pentru comanda in boutique-ul online www.merrnoire.com, iar functie de dorintele clientilor ilustratia poate fi transpusa si pe panza, sub forma tablourilor de dimensiuni variabile.

In perioada 21 ianuarie – 13 februarie, o selectie de “piese de arta purtabile” Merrnoire by Ramona Rusu beneficiaza de un discount de 30%, comenzile fiind livrate worldwide.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod