Cristiano Ronaldo confirmă despărțirea de Irina Shayk: "Îi doresc să fie fericită!"

Cei doi au pus capăt unei relații de cinci ani. Fotbalistul portughez și-a găsit repede consolarea în brațele altei frumuseți, o jurnalistă spaniolă.

Fotbalul rămâne în continuare subjugat de talentul său supraomenesc, dar în viața de zi cu zi Ronaldo o mai dă și el în bară, ca orice muritor. Relația sa cu fotomodelul Irina Shayk a ajuns la capătul drumului, iar portughezul a recunoscut că tot ce-i rămâne de făcut e să păstreze o relație de prietenie cu fosta lui iubită. "După cinci ani în care am fost împreună, relația mea de cinci ani cu Irina Shayk s-a încheiat. Credem că este mai bine pentru amândoi să facem acum acest pas.

Îi urez Irinei să fie fericită", a declarat starul lui Real Madrid.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, fotbalistul a făcut imediat un "transfer" și și-a găsit repede alinarea în brațele unei jurnaliste de sport din Spania, Lucia Villalon.

Primele informații despre ruptura dintre Cristiano și Irina au apărut în weekend, după ce, cu câteva zile înainte apăruseră speculații pe seama gestului ei de a-i da unfollow pe Twitter. A fost un semn clar că s-a întâmplat ceva între ei, iar în decurs de câteva zile situația s-a limpezit.


De altfel, Irina a lipsit și de la ceremonia de acordare a trofeului Balonul de Aur, pe care Cristiano l-a câștigat pe 12 ianuarie. În schimb, portughezul a fost surprins întreținându-se amical cu o frumoasă jurnalistă de sport, care-i zâmbea galeș.

Primele informații despre legătura dintre Ronaldo și Lucia au apărut după ce aceasta a postat pe Twitter o fotografie cu ei doi, la scurt timp după ce fotbalistul a primit trofeul în cadrul galei de la Zurich.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod