Cristiano Ronaldo confirmă despărțirea de Irina Shayk: "Îi doresc să fie fericită!"

Cristiano și Irina formau unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz-ul mondia. Ei au fost protagoniștii unei coperte "incendiare" a revistei Vogue


Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al modelului casei Victoria's Secret a admis că aceasta s-a despărțit de Ronaldo. "Pot să confirm că Irina Shayk a încheiat relația cu Cristiano Ronaldo", a spus el fără a oferi alte detalii.

În vârstă de 26 de ani, noua cucerire a fotbalistului este pasionată de cariera lui și are studii în Drept și jurnalism, notează Daily Mail.

Obişnuită cu stadioanele, Lucia Villalon a înfruntat frigul şi a urmărit din tribună prestaţia lui Cristiano în meciul de duminica trecută.
A doua zi, Ronaldo a preferat să stea numai cu băieţelul său, care poartă acelaşi nume, Cristiano. Îmbrăcat casual, starul l-a luat pe micuţul în vârstă de patru ani de la şcoala din Madrid în care învaţă, iar după-amiaza au ieşit la plimbare.

Ronaldo a devenit tătic în iulie 2010 şi a mărturisit că acest lucru l-a schimbat mult în bine.
"Acest lucru te afectează, desigur. E o responsabilitate diferită. Cred că mă simt mai liniştit acum. Sunt liniştit când lucrurile merg bine: familia, clubul, prietenii, toate astea îmi dau sprijinul de care am nevoie", a spus el.

Identitatea mamei copilului său nu a fost niciodată dezvăluită. În 2011 s-a speculat că ar fi o studentă în vârstă de 20 de ani care a primit 10 milioane de lire sterline pentru a renunţa la drepturile sale maternale, notează Daily Mail.

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk au format un cuplu din aprilie 2010.
Ea a devenit cunoscută în 2007, când a început să pozeze în ediţiile anuale ale "Sports Illustrated Swimsuit", devenind imaginea unor branduri renumite de lenjerie şi apărând în pictoriale şi reclame pentru acestea, notează agenţia Mediafax.

La sfârşitul anului 2010, Shayk a acuzat ediţia spaniolă a revistei GQ că au modificat unele fotografii cu ea, pentru a părea că a pozat nud.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod