MAX&Co. și Swarovski - colecție capsulă de bijuterii

În acest sezon, MAX&Co. dezvăluie o nouă colecție capsulă de bijuterii, realizată în colaborare cu Swarovski. Create pentru a complementa starea eclectică şi nuanţele vintage ale Colecţiei MAX&Co. Toamnă/Iarnă 2016/2017, piesele împodobite cu cristale Swarovski fac tranziția fără efort de la o ţinută de zi la una de seară, pentru a permite purtătoarei să fie subtilă sau să iasă în evidenţă după cum își doreşte.

Piesele delicate pot fi asortate oricărei ţinute şi combinate după propriul gust.

Stelele se regăsesc în diferite forme în întreaga colecție. Pe brățări, coliere și cercei, conferă o alură glamour chiar şi după lăsarea întunericului, fiind totuşi suficient de subtile pentru a fi purtate la fel de bine şi ziua.

În acelaşi timp, piesele Hero evidenţiază aspectele romantice şi boeme ale sezonului. Colierele cu forme geometrice, brăţările și cerceii cu cristale pavé sunt expresia prin excelență a opulenței discrete, iar colierele cu cristale roz sunt ultra feminine și moderne, datorită alternanţei dintre cristalele roz şi cele transparente.

Colierele lungi Crystal Ball cu pandantive circulare cu cristale Swarovski conferă un plus de strălucire, într-un mod neașteptat, dar contemporan. Pentru cele cu o înclinație către un look rock-chic există brăţările Alcantara tip manşetă, decorate cu cristale, rafinate şi rebele, ce aduc o dimensiune dură colecției.

Din 1895, Swarovski furnizează cristale de o calitate de neegalat, de o măiestrie şi creativitate care trece dincolo de procesul de fabricație. Strălucirea și versatilitatea lor posedă o abilitate magică de a aduce la viaţă viziuni artistice din întreg spectrul creativ, devenind esențiale în designul contemporan.
Colecţia capsulă este deja disponibilă online și în magazinele selectate MAX&Co.

din toată lumea. În Bucureşti, magazinul MAX&Co. poate fi găsit în Băneasa Shopping City.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod