Gama de trollere Glamour by Cătălin Botezatu, a devenit celebră în toată țara

Împreună, brand-ul Lamonza și Cătălin Botezatu au reușit să creeze Gama Glamour, un design deosebit, care cuprinde produse de o calitate superioară acum la prețuri accesibile tuturor printr-o campanie de loialitate Cora. Zilele trecute, celebrul designer a prezentat produsele care-i poartă semnătura și care-l însoțesc în toate călătoriile sale.

Produsele sunt ideale pentru diverse călătorii, sejururi sau city break-uri: seturi de 2 trolere din material textil oferta clientilor posibilitatea de a avea solutia perfecta pentru vacanta: troler mediu cu înălțimea 67 cm care poate fi folosit ca bagaj de cală și trolerul mic cu înălțimea 52 cm poate fi folosit ca bagaj de cabină; pentru călătorii de afaceri există geanta pilot cu troler care poate fi folosită ca bagaj de cabină și are si buzunar special pentru laptop sau rucsacul prevăzut cu buzunar special pentru laptop; pentru city break varianta ideală ar fi geanta cu roți care poate fi folosită ca bagaj de cală; gama este completată de alte articole necesare într-o călătorie cum geantă cosmetic și geanta de cumpărături; trolerele cu carcasa dura sunt o soluție pentru cei care doresc un troler rezistent și un design avangardist, disponibile fie la set 2 bucăți (înălțime 79 și 55 cm) cât și individual dimensiunea medie 70 cm.

 ”Sunt extreme de activ, profesia mea mă ține în priză, călătoresc destul de mult, iar atunci când plec de-acasă țin să iau la mine multe lucuri.

Așadar, era necesar să am la îndemână bagaje încăpătoate, extrem de mobile și care să aibă un design elegant. Așa s-a născut Gama Glamour”, a spus Cătălin Botezatu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod