Mâncarea iese în stradă la Bucharest Street Food Festival!

Primul festival din București dedicat street foodului aprinde cuptoarele pe 8 septembrie și până pe 11, inclusiv, vă așteaptă cu mic, cu mare să savurați fel și fel de preparate cu suflet de oraș.

Pentru că mâncarea delicioasă se asortează cu spațiile deschise și lume multă, ne vedem la Romexpo, pe aleea din fața Pavilionului Central. De la rulote la căruțe și de la cele mai mari food trucks la biciclete, am făcut loc pentru toate gusturile, pe cei peste 11.500 metri pătrați de alei și gazon disponibili.

În tot acest timp noi îți coacem o vacanță de patru zile printr-o lume culinară inedită, alături de „starurile” nerăbdătoare să te lase cu gura căscată! Ce poți mânca la festival? Burgeri, hotdogs, sandwichuri, tacos, burritos, paste, barbeques, înghețată...

și mai bine punem punct aici, pentru că știm că și vouă vă lasă gura apă .

Și, dacă nu consumi carne, stai fără griji: Bucharest Street Food Festival s-a gândit și la vegani și vegetarieni. În plus, știm cât de importantă este hidratarea, așa că ți-am pregătit o varietate de băuturi răcoritoare și alcoolice, cât și cafea care să-ți dea energie să mai mânânci ce-ți face cu ochiul. Lista primilor vendori prezenți la Bucharest Street Food Festival se află pe pagina a doua a documentului și urmează în curând mulți alții.

Abonamentul pentru cele patru zile de festival costă 40 de lei, iar biletele pot fi cumpărate de pe myticket.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod