Fusta din jeans, pentru un look modern

Unul dintre cele mai comode si populare materiale, jeans-ul a ajuns sa faca parte din viata noastra. De la pantaloni pana la geci si fuste, jeans-ul reprezinta o alegere excelenta atunci cand doresti...
Unul dintre cele mai comode si populare materiale, jeans-ul a ajuns sa faca parte din viata noastra. De la pantaloni pana la geci si fuste, jeans-ul reprezinta o alegere excelenta atunci cand doresti sa te simti lejer, in forma si... plina de viata.

Tocmai de aceea, pentru astazi iti propunem o fusta scurta din jeans, moderna si cu un design deosebit. Iti garantam ca silueta ta va fi bine evidentiata, iar toate prietenele te vor admira!

"Pornind de la conceptul de reinventare a jeansilor, brandul Mattex International se adreseaza tinerilor moderni, care iubesc sa poarte jeansi, si are ca obiectiv principal promovarea unor piese vestimentare care sa indeplineasca nevoile clientilor, urmarind atat tendintele internationale, cat si tipurile de lifestyle adecvate acestui segment de varsta.


Colectiile noastre se bazeaza pe un studiu amanuntit asupra ultimelor tendinte (croieli noi, texturi actuale, culori la moda, prespalari), astfel incat modelele noastre de jeans sa avantajeze toate formele de siluete si sa individualizeze personalitatea fiecaruia.".


Fusta scurta din jeans de la Mattex International poate fi cumparata la pretul de 100 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angelina86 pe 11 Apr 2009, 19:28
    da...

    imi pare bine ca inca e la moda...si mai frumoase sunt cu bretele...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod