Canile imprimate, un cadou amuzant!

Se apropie ziua de nastere a unui prieten si nu stii ce cadou sa ii oferi? O gluma buna este oricand apreciata si, tocmai de aceea, daca te afli in pana de idei, iti oferim astazi o alternativa...
Se apropie ziua de nastere a unui prieten si nu stii ce cadou sa ii oferi? O gluma buna este oricand apreciata si, tocmai de aceea, daca te afli in pana de idei, iti oferim astazi o alternativa pentru clasicele daruri.

In Complexul Comercial Piata Drumul Taberei, la etajul 2, la Cadouri si Tricouri, vei gasi o gama variata de obiecte amuzante si cadouri personalizate.

Poti personaliza tricouri, cani, perne, puzzle, mousepad si multe altele, la cele mai mici preturi din Romania. Pentru cei care vor sa ofere un cadou haios sau doresc sa faca o farsa unui prieten, exista o gama variata de cadouri amuzante.

Cadourile personalizate sunt realizate prin noua tehnologie de sublimare.
Avantajele acestei tehnologii sunt:

  • calitate foarte buna a printului;
  • pret scazut pentru produsul final;
  • longevitate in urma spalarilor repetate.

Sublimarea este metoda de aplicare a unei imagini pe obiecte tratate special sau poliester, folosind trei mari componente: cerneala speciala de sublimare, caldura si presiune. Fenomenul de sublimare este endotermic, respectiv are loc cu absorbtie de caldura. Este un proces 100% ecologic.

In cazul in care esti interesata sa cumperi o cana cu un mesaj amuzant, trebuie sa stii ca aceasta poate fi personalizata cu text, poza sau poza + text si poate fi achizitionata la un pret de:

  • cana alba + imprimare = 25 lei
  • cana termosensibila + imprimare = 35 lei

Pentru detalii, acceseaza linkul www.cadourisitricouri.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catalina001 pe 21 Apr 2009, 18:21
    Cadouri personalizate

    Daca doriti un cadou personalizat si unic pentru cineva drag, va recomand blogul www.cadouripersonalizate.wordpress.com sau site-ul www.personalizari-reclame.ro.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod