Colecția Peacock in Bloom semnata Flori de IE, a fost lansata oficial in Dubai

Brandul romanesc Flori de IE a participat pentru al doilea an consecutiv, la una dintre cele mai importante expoziții de moda, Bride Show din Dubai. Prima Colecție de rochii pictate manual accesorizate cu flori lucrate manual, Peacock in Bloom prezentată in premiera la Dubai, a atras privirile vizitatorilor la standul orgnaizat de catre Federatia  Română de Design Vestimentar și Accesorii, Romanian Fashion District, printre care și una dintre sotiile șeicului din Dubai.

Peacock in Bloom este o colectie de rochii cu adevarat spectaculoase. La realizarea colecției prezentată la Dubai, s-au folosit materialele deja consacrate pentru aceasta piața, precum tafta, organza, triplu voal și neopren, culori calde, solare astfel încat să pună în evidență frumusetea femeilor.
O explozie florală care întregeste universul păunilor pictati manual pe fiecare rochie.Este o colectie unica, deosebita nu numai vizual, ci si in ceea ce privește întreg procesul de creație. La realizarea unei flori unice un artizan a petrecut 6 ore. La aceasta colectie au lucrând artizani din diferite colțuri ale țării.

Peacock in Bloom este expresia curajului de a purta rochii unicat, a femeilor puternice și independente și reprezintă cursivitatea unei pasiuni ca urmare a cererii clientilor Flori de ie. Ne-am diversificat  gama de produse în toti acesti patru ani, ne-am pliat după piata internă și cea internațională, am urmat curentul și uneori chiar am fost cu un pas inaintea lui.
dar cel mai important aspect este că am reusit să sustinem și sa cream un curent de coagulare și promovare a artizanilor români.
”, a declarat Cristina Chiriac, fondator Flori de IE.

Din colecția de primvara- vara 2019 a brandului Flori de IE nu lipsește desigur, ia românească. Noua colecție este izvorata din adâncul sufletului și inspirata din portul popular năsăudean. “Initial am pornit de la mărgelele care se regăsesc din belsug in portul  popular din ținutul Năsăudului, apoi am ajuns la penele de păun care imbogatesc palariile si mai apoi am îmbogățit rochiile cu accesorii florale, toate facut manual.”, povestește Cristina Chiriac, fondator Flori de IE.

Dragostea pentru frumos este sărbătorita prin colecția de tricouri pentru el si ea.
Tricourile sunt pictate manual și sunt un cadou perfect pentru orice ocazie, mai ales pentru Sfântul Valentin. Acestea vor fi disponibile in curând pe site-ul florideie.ro. Produsele Flori de IE sunt fabricate in Romania in atelierul Flori de IE si pastreaza cromatica si croiul modelului original, continuand astfel traditia romaneasca. Produsele se disting prin autenticitate, atentia pentru detalii, pasiunea pentru handmade, dar si cromatica deosebita realizata intr-o maniera moderna.  Produsele sunt disponibile pe site-ul www.florideie.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod