Cei mai faimoși vloggeri din lume, se alătură adidas neo pentru lansarea unor pantofi inediți

Amanda Steele și Marcus Butler, cele două senzații ale YouTube-ului, colaborează cu adidas neo pentru lansarea unor pantofii inediți – CLOUDFOAM – într-o nouă campanie captivantă. Noii pantofi Cloudfoam sunt  emblema creațiilor fine. Lejeri și ușori, pantofii Cloudfoam le vor permite celor ce îi poartă să se bucure de orice experiență.

Mișcarea Pășește în #cloudfoam, condusă de Amanda și Marcus, încurajează oamenii să își urmeze pasiunile. Fie că vorbim despre o zi de shopping cu prietenii, explorarea unui nou oraș, participarea la un festival de muzică sau la un joc sportiv, Cloudfoam oferă o experiență confortabilă, pentru ca orice client să poată exploata la maximum tot ceea ce îi oferă viața, bucurându-se, în același timp, de un look stilat.

Marcus Butler –  care are milioane de urmăritori online pe canalele sale Marcus Butler și More Marcus – a lansat campania #cloudfoam printr-un vlog, oferindu-le fanilor secvențe cu ceea ce iubește să facă.

Amanda Steele, faimoasa bloggeriță în beauty și fashion, a expus cât mai bine cu putință tot ceea ce îi oferă Los Angeles – orașul natal – și a creat un lookbook, prezentând ținutele ei favorite pentru primăvară pe canalul ei de YouTube, în timp ce purta noii pantofi Cloudfoam.

Ultima colecție adidas neo CLOUDFOAM este disponibilaîn magazinele adidas din tara la preturi pornind de la 278 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod