Ceas colectia REGATTA de la FOLLI FOLLIE

In aceasta vara, Folli Follie se reintoarce in tara de origine a brandului, Grecia, printr-o campanie care celebreaza verile mediteraneene, cu un aer sic si cosmopolit. Cea mai bine vanduta colectie de ceasuri, Regatta, surprinde esenta acestor veri, fanii Folli Follie fiind purtati intr-o calatorie eleganta si plina de aventuri.
In aceasta vara, Folli Follie se reintoarce  in tara de origine a brandului, Grecia, printr-o campanie care celebreaza verile mediteraneene, cu un aer sic si cosmopolit. Cea mai bine vanduta colectie de ceasuri, Regatta, surprinde esenta acestor veri, fanii Folli Follie fiind purtati intr-o calatorie eleganta si plina de aventuri. Folli Follie isi adauga astfel o noua colectie portofoliului de neegalat de ceasuri care pot fi purtate in orice ocazie, si care raspund necesitatilor femeilor moderne.
Noua colectie Regatta vine sa sublinieze inca o data faptul ca Folli Follie este lider in domeniul ceasurilor, fiind in permanenta in cautare de noi tehnologii prin accentul pus pe calitate si design in acord cu ultimele tendinte ale modei.

Combinand designul cu tehnologia, precum si prin calitatea superioara a ceasurilor Folli Follie, noua colectie Regatta se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, ceasurile fiind acum disponibile si la dimensiuni mai mici (de 38 de milimetri), fiind accesoriul perfect al acestei veri, pentru persoanele active.
Inspirat de calatoriile pe mare, cronograful ceasului Regatta este decorat cu mici steaguri de navigatie, care aduc aminte de sporturile nautice. Construite pentru a fi rezistente si sa respecte ultimele trenduri in materie de design, ceasurile Regatta sunt rezistente la apa (10 ATM). Culorile curelelor din cauciuc sunt variate: rosu, albastru, negruI si alb. Ceasul Regatta va fi accesoriul perfect pentru un stil de viata activ si iti confera si eleganta si stil. Pret: 969 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod