Camasa din denim, vedeta momentului in moda. 4 moduri de a o purta cu stil

Camasa din denim, care paruse uitata si abandonata in moda anilor '80, sparge acum barierele timpului si prinde din nou viata in tendintele toamnei 2014, fiind declarata must have-ul momentului.
Si, daca ai dubii asupra modului in care o poti strecura in garderoba ta,  iti sugeram cateva idei cu adevarat stylish de a o purta in acest sezon, numai de la Takko!

Look stylish

Vrei sa fii cu adevarat o aparitie in tendinte? Prinde curaj si asorteaza-ti camasa din denim la...  denim, indiferent de ce piese vestimentare alegi – pantaloni sau fusta -  in completarea acesteia intr-un outfit. In acest sezon, tinutele all denim fac legea in moda strazii si nu numai.

Look office

Camasa din denim ofera o doza crescuta de versatilitate in tinutele pentru birou, indiferent daca ai un stil elegant sau casual.
O poti asorta usor la o pereche de jeansi colorati, tip pana, pentru a obtine o tinuta relaxata, sau ii poti oferi un accent business in combinatie cu o pereche de pantaloni eleganti, drepti sau evazati.

Look grunge

Integreaza camasa din denim in stilul grunge, purtand-o deschisa la nasturi sau legand-o neglijent in jurul taliei. Asorteaz-o cu un top simplu, alb sau negru, pe dedesubt, cu o pereche de jeansi scurti, prespalati si taiati, si cu o pereche de bocanci.

Look feminin

Cine spune ca nu poti purta camasa din denim in tinutele pentru un party glam sau extravagant.
Asorteaza camasa cu o fusta scurta sau trei sferturi cu paiete si cu pantofi sau sandale cu toc si  vei obtine look-ul feminin, dar modern pe care vrei sa-l impui la un astfel de eveniment.

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod