Tortul perfect

Grace Couture Cakes, singurul atelier de cofetărie couture din România, lansează Signature Cakes, o colecție specială de zece torturi perfecte pentru orice ocazie.
French Kiss, Naked Cake, Carrot Love, Pink Delight, Italian Dream, Strawberry & Tea, Champagne Sparkle, Whiskey Cream, Black & Bailey’s și Sweet Meringue devin astfel alegeri de bază pentru orice tort, indiferent dacă este pentru  o aniversare, nuntă, botez sau un alt eveniment special.

Signature Cakes este o colecție în care vei regăsi gusturile, aromele și texturile preferate, combinate ideal de specialiștii atelierului. Cele zece propuneri ale noii colecții Grace Couture Cakes sunt torturi rafinate, delicioase, timeless, decorate simplu și elegant.

Torturile combină mousse-uri delicate, precum cele de ciocolată belgiană, caramel, straciatella, zmeură șampanie, whiskey sau Bailey’s, blaturi subțiri de pandișpan alb sau cu cacao, blaturi cu ceai verde sau de bezea, dar și rețete clasice reinterpretate, precum carrot cake.
Nu lipsește nici senzaționalul tort fără glazură, naked cake, revelația anului în materie de torturi couture.

Torturile din colecția Signature Cakes se lucrează doar la comandă, putând fi adaptate în funcție de eveniment. Atelierul Grace Couture Cakes folosește doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţi şi aditivi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod