Anotimpurile by Liza Panait- 4 Mirese pentru o seara de vis

Intr-o atmosfera de poveste a avut loc spectacolul de moda ANOTIMPURILE ce a marcat implinirea a 25 de ani de activitate CASA VILI si toti atatia ani de cand cei doi fondatori (Viorel si Liza) s-au casatorit.
Peste 500 de spectatori (prieteni, clienti, admiratori, presa) au aplaudat cu entuziasm cele patru mini prezentari cuprinse in show. Patru prezentari, pentru cele patru anotimpuri, fiecare introdusa de un inedit moment de balet realizat de balerine ale Operei Romane pe muzica lui Vivaldi.  Si fiecare anotimp cu mireasa ei. Primavara - ANDRA SEILUC, Vara - MARIA PANAIT, Toamna- MANUELA HARABOR si Iarna - NICOLETA LUCIU.

Coregrafia momentelor de balet si iesirea inedita a "mireselor"  fost realizata de Roxana Colceag si a indus audienta in atmosfera de basm.Patru mirese, patru rochii spectaculoase, patru aparitii de taiat respiratia. Beatrice Rancea, cea care a fost aproape de cei doi inca din primii ani prin proiectele facute impreuna, a deschis evenimentul cu un speech emotionant.
Inainte insa de a incepe spectacolul, Beatrice Rancea a surprins-o pe creatoarea de moda chemand-o pe scena pentru a saluta publicul, dar si pentru a putea urmari filmul aniversar pregatit in secret de echipa Casa Vili. Imagini emotionante de la evenimentele si sedintele foto organizate in toti acesti ani, dar si fotografii din vacantele familiei Panait.

"Nu ma asteptam la asta" a marturisit Liza, "si cand Beatrice m-a chemat pe scena m-au coplesit emotiile.
Atat datorita oamenilor dragi pe care i-am vazut in sala cat si a imaginilor pe care le-am urmarit proiectate pe melodia ( inspirat aleasa ) , Yesterday. Am vrut sa fie o seara de suflet, sa multumim astfel tuturor celor care ne-au fost alaturi si au crezut in noi! Colectia este declaratia noastra de dragoste adresata femeii din Romania, indiferent de varsta, forme sau preocupari!"

Vedeta intregii colectii a fost catifeaua, neagra si verde inchis iar trendul regasit in toate cele patru prezentari a fost cel militar. Un stil militar interpretat in maniera aristocrata, cu brandenburguri aplicate, desenate sau doar creionate si epoleti din flori, ca semn de pace si iubire.

In colectia intitulata Primavara, Liza Panait propune costume din catifea verde si neagra, cu brandenburguri stilizate, cu flori, rochii de piele artificiala, rochii din dantela regala, combinatii de imprimeuri si texturi cu broderie manomecanica , tul dantelat, catifea, aplicatii manuale de lame, rochii de seara din matase combinata cu tafta, cu alte cuvinte o explozie de culoare, eleganta si feminitate. Simbolul primaverii, regasit in decor, broderii, aplicatii si picturi a fost romantica floare de cires.

Mireasa "Primaverii", Andra Seiluc a purtat o rochie diafana, cu flori de cires brodate manual.
Pentru tinutele de Vara, creatoarea a adus rochii asimetrice , din matase bleu cu brandendurguri si aplicatii de flori, matase in degrade pictate manual,  imprimeuri florale si cu fluturi, matase verde cu flori, buzunare pe cusatura, rochii de seara fluide, din dantela aristocrata cu aspect de macrame, rochii din paiete multicolore cu straluciri glamour de Hollywood...adica multa pasiune, creativitate si curaj.

Mireasa "Verii",  Maria Panait a purtat o rochie verde metalizat cu imprimeuri de flori pictate manual. Colectia de Toamna a impresionat prin jocurile si degradeurile de culori ce te purtau cu gandul in padurile si parcurile in zeci de nuante ale acestor zile. Cu rochii din piele ecologica, rochii tip military, pantaloni si rochii din triplu voal gofrat, pantaloni de catifea aramii cu vipusca si buzunare aplicate, rochii din catifea in degrade, dantela in culorile toamnei, rochii cu trena de dantela din bumbac si catifea, rochii de tul cu flori in relief,  somptuoase, impunatoare, unice.

Mireasa "Toamnei", Manuela Harabor a completat perfect tabloul cu o rochie aramie din piele ecologica, cu aplicatii din frunze pictate manual.
Iarna a fost poate cel mai mai spectaculos dintre momente, atat prin muzica, machiaje si albul din parul modelelor dar mai ales prin paltoanele aristocrate, cu brandenburguri si blana ecologica,  jachete scurte cu rochii din dantela, rochii tricotate manual, veste din blanita si franjuri din matase, deux pieces-uri din catifea neagra cu broderii din margele si perle, rochii din voal brodat cu dantela si catifea, rochii cu trena de printesa, din dantela si catifea cu aplicatii florale.

Mireasa "Iernii", Nicoleta Luciu a purtat o superba rochie alba tricotata cu aplicatii aurii si argintii stralucitoare. Mai mult ca oricand, tinutele prezentate in aceasta seara pun in valoare frumusetea feminina de orice varsta, silueta sau pozitie sociala. De la rochii lungi la mini, de la un larg mangaietor pe corp la mulat plin de curaj, de la pantaloni conici la cei ce pun in valoare formele, de la deux pieces-uri practice si elegante la rochii cu trena ideale pentru seri speciale, fiecare piesa este facuta sa flateze si sa nuanteze FEMEIA din orice doamna sau domnisoara.

Intreaga colectie a avut parte de accesorii produse in atelierul casei de moda Liza Panait, posetele si bijuteriile fiind parte unitara din prezentare.  Machiajul a fost realizat de Jeana Ceban, Andreea Tudor si Make-up Artistry cu produse SLA, iar hair stylingul de Helen Studio by Elena Oseaca.
Decorul aristocrat al Palatului Bragadiru a fost infrumusetat cu enorme buchete de flori de la Magdalena Dinu - Floragift Events si tablouri de epoca aduse de ARTMARK  pentru a marca momentul aniversar .
Printre invitati au fost Dana Nastase, Dana Jianu, Rodica Mandache, Mircea Daneliuc, Cecilia Barbora, Ovidiu Lipan, Alina si Gabriel Cotabita, Adina Buzatu, Nora Seroussi, Brandusa Novac, Stela Enache, Mirabela Dauer, Mirela Vescan, Cristina Grama, Roxana Iliescu, Cristina Groza, Ani Cretu, Mirela Rizea, Liana Stanciu, Nelu Dumitrescu, Doamnna Prunariu, Monica Anghel, Silvia Dumitrescu, Adrian Naidin, Iuliana Luciu, Miron Cosma, reprezentanti ai Guvernului si ai Ambasadelor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod