Kinga Sebestyen, poveste de dragoste in ritm de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen traieste o poveste de dragoste in ritm de Kangoo Jumps. Cunoscuta antrenoare care a facut acest sport celebru in toata lumea se poate declara fericita: iubeste si este iubita de un barbat frumos si cu o cariera impresionanta.
Este vorba de Pablo Ferreiros, este spaniol, pasionat de sport, doctor in marketing si a lucat pana anul acesta ca marketing manager pentru tot ce inseamna Kangoo Jumps in Europa.

Kinga si Pablo s-au cunoscut in urma cu cateva luni in cadrul unor evenimente internationale Kangoo Jumps.

Pablo Ferreiros este un nume apreciat de toti din industria acestui sport si face astfel un cuplu ideal cu Kinga, la randul ei, primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume.

Se inteleg foarte bine, au in comun aceasta pasiune pentru sport, iar Kinga a invatat foarte multe de la el in tot ce inseamna strategii de marketing si modalitate de prezentare a unui proiect.
Pablo este un om destept si foarte cinstit. Toti cei din industria de Kangoo Jumps sunt bucurosi sa ii vada impreuna pentru ca formeaza chiar un cuplu reusit. Le place sa calatoreasca impreuna, merg in vacante, se consiliaza reciproc. Pablo i-a cunoscut familia si se intelege chiar foarte bine cu copiii Kingai. Chiar baiatul ei a ales sa dea la Universitatea de Management dupa sfatul lui. Pablo a fost in Romania in ultimele saptamani pentru a-i fi alaturi Kingai in turneul national pe care l-a sustinut”, ne-a declarat o sursa apropiata celor doi.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator Kangoo Jumps, insemnand ca antreneaza toti trainerii din lume acordand diplome de acreditare.
Kinga acorda si titulaturi de Kango Jumps Presenter, scriind manualul si toate testele prin care trebuie sa treaca cei care isi doresc sa activeze in acest domeniu, peste tot in lume.

Kinga Sebestyen este singurul instructor de Kangoo Jumps care ajuta, de mai bine de opt ani, copiii bolnavi de cancer protejati de Asociatia MAME, donand incasarile din clasele de Kangoo Jumps in acest scop caritabil.

In viitorul apropiat studentii de la Facultatea de Sport si Kinetoterapie vor studia fenomenul Kangoo Jumps. Kinga Sebestyen, celebra antrenoare care a facut celebru acest sport in toata lumea, le-a explicat studentilor si cadrelor universitare despre beneficiile medicale pe care le aduc ghetele Kangoo Jumps in recuperarea pacientilor ce au suferit accidente si operatii chirurgicale, reducand impactul asupra articulatiilor si a coloanei si atenuand durerea.

S-a decis astfel ca in curand disciplina Kangoo Jumps sa se predea in facultatile de acest tip.
Mai intai, la Facultatea de Sport si Kinetoterapie din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad urmand sa se extinda apoi in toata tara.

Kinga Sebestyen va coordona pregatirea cadrelor didactice, a profesorilor de Kangoo Jumps, si va crea programele de studiu dupa care vor invata studentii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod