Teo Trandafir, pledoarie impotriva hainelor din blana naturala

In Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, tematica aleasa este in spiritul sarbatorilor de iarna, “Hello, Winter!”. Fetele au pregatit momente in stransa legatura cu aceasta tematica si, bineinteles, tinute cu stil, vestimenatii care ar putea da tonul in moda acestui sezon de iarna.
Aflata in emisiune, in calitate de jurat de aceasta data, Teo Trandafir a luat-o in vizor pe Andreea. Concurenta a ales sa poarte o haina si o caciula din blana naturala, acest lucru nefiindu-i pe plac lui Teo.

“Din punctul meu de vedere este hidos sa sacrifici un animal ca sa ii porti blana. Mi se pare bizar sa tai labutele unui animal ca sa le pui la caciula aceea… Ce mi s-a parut si mai teribil este faptul ca ne-am fi dorit mai multa blanita, nu a murit suficienta vulpe, ci vrem mai multe animale pe care sa le despuiem, sa le luam blana si sa ne-o punem pe noi, ca mai apoi sa aparem amabile si dragute.
Este infiorator”, si-a sustinut Teo pledoaria.

Acuzele pentru faptul ca a ales sa poarte vestimentatia din blana naturala nu au incetat sa curga nici dupa momentul artistic al fetei. Teo a taxat si modelul “depasit” al caciulii, ce a dus-o cu gandul la o perioada de trista amintire.

“Nu as purta asa ceva nici batuta cu basca uda. Amintirile traumatizante din comunism m-au napadit exact asa cum puricii polari invadeaza vulpile polare”, a spus Teo cand i-a oferit calificativul Andreei.

Nu ratati Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod