Sephora Collection - iluminare si efect de netezire

Hocus, pocus, defectele tenului sunt acoperite pe dată! Unu, strălucirea este din nou aici! Doi, trăsăturile sunt definite imediat! Trei, tenul este matifiat! Reușita celor mai noi instrumente și accesorii Sephora Collection?
Ne asigură un ten perfect, care să se potrivească pe orice suport ai avea nevoie - în postare, în fotografie, live ... și asta rapid!

Color Corrector- Corector de ten - Verdele, camuflează roșeața, trandafiriul - piersică, estompează cercănele, petele. Cu siguranță, cele două corectoare au și arta, dar și culoarea care estompează aspectele neplăcute. Jackpot: formula lor lichidă și lejeră, ușor de aplicat, dar mai ales care trece neobservată!

Glow stick* – Luminator sidefat cu efect hidratant - Strălucire, ești aici? Camuflată în ambalajul său simpatic, strălucirea iese din tub! Poți alege unul dintre cele două luminătoare sidefate cu efect hidratant: două nuanțe, un trandafiriu - piersică sau un albastru holografic.

Se aplică acolo unde lumina ajunge cel mai mult, pe partea proeminentă a pomeților, pe părțile laterale ale nasului, pe adâncitura buzei superioare și/sau pe bărbie. *Stick strălucire

Color & Sculpt Stick** - Stick bronzant și de contur - Pentru a structura mai bine chipul, iată aliatul miraculos ce sare în ajutor: acest stick, disponibil în două nuanțe, cu formulă mată lejeră, cremoasă, sculptează figura în mod natural și oferă imediat un efect de figură luminoasă. Atuul său? Formatul de stick cu formă bombată: ultra-practic pentru o aplicare simplă și ușor de strecurat în poșetă.

Face shimmering powder - Pudră de față cu efect iluminator - textura de pudră lejeră, voal de sidefuri fine, rezultat modulabil, strălucire scoasă la iveală și mai ales noua nuanță incredibilă de roz: este suficientă o singură aplicare și figura capătă luminozitate!

Bright Future Anticearcăn iluminator și efect de netezire - aspect tern și ten lipsit de vitalitate? Pentru a-i reda ușor tenului un maximum de strălucire, mizăm pe acest iluminator a cărui formulă lichidă pătrunde pe dată în piele.


Cu un singur clic magic, produsul aduce luminozitate zonelor terne, acoperă semnele de oboseală și netezește textura pielii! Oh, ce strălucire minunată!

Beauty Amplifier Smoothing & brightening powder – Pudră cu efect de netezire și strălucire - această pudră știe perfect să flateze tenul de nuanță mai închisă.Formula (succesului său) rămâne neschimbată: pudră fină, rezultat natural, machiaj fixat și ten mat netezit asigurat!

Glow Perfection Foundation – Fond de ten perfecțiune cu efect de strălucire - Din nou despre strălucire! Gama de fond de ten se lărgește și primește 8  fonduri de ten noi. Dacă aceste nuanțe sunt noi, rezultatul asupra pielii rămâne același, produsele oferind o textură lejeră, ce ascunde imperfecțiunile, oferă strălucire, lăsând în urmă un ten uniformizat și beneficiind de o formulă care integrează extractul de trandafir și acidul hialuronic.

O hidratare garantată timp de 10 ore. 

The Amazing Luminizer – Iluminatorul incredibil - acest iluminator lichid fuzionează perfect cu pielea pentru a obține un ten bronzat și luminos în mod natural.

Noutățile pentru ten Sephora Collection sunt disponibile în Sephora

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod