Tot ce ai nevoie pentru machiajul ochilor!


Un mascara pentru gene incredibil de lungi, dermatografe negre pentru un efect de intensitate maximă a privirii, un creion cu gel și vârf de înaltă precizie: pentru acest sezon nou, Sephora Collection etalează un evantai de creații practice și amuzante! Pentru o privire cu efect 3D, plină, sublimată, upgradată ... Și obligatoriu impertinentă!

Outrageous Oversized Lashes – Mascara Volum Multidimensional

Joacă tare și atrage toate privirile cu noul mascara Outrageous Oversized Lashes.

Ce se ascunde sub ambalajul mai mare? O formulă care nu încarcă genele și o periuță de aplicare cu siluetă curbată ce acoperă genele pentru a le conferi un volum multidimensional XXL și un efect 3D. Dese, alungite, separate, genele sunt extravagante și colorate super intens cu o nuanță care împinge mai departe limitele culorii negre. Impact total și volum maxim asigurate!

Micro Glide Liner – Creion cu gel ultra precis

Waterproof, acest dermatograf fin (cel mai fin din Sephora Collection) promite rezultate de înaltă precizie, grație formulei rezistente și culorii super intense.

Atuul său suplimentar: o textură delicată de gel ce alunecă ușor pe întreaga lungime a liniei genelor.

Black ink – Classic line felt liner – Eyeliner cu vârf precis – negru închis

Machiaj de tip grafic? Ochi de pisică? Machiajul anilor 60? Iată cine va putea asigura, cu o singură aplicare, toate aceste efecte! Mina sa lungă și suplă permite o aplicare ușoară cu un singur gest, care oferă o acoperire de înaltă calitate, rezistentă și waterproof.

Black ink – Classic line felt liner – Dermatograf cu vârf ultra precis  – negru închis

Acest dermatograf este cel mai fin din colecția Black ink.

Mina sa, de o extremă finețe, asociată unei formule waterproof și având o rezistența îndelungată asigură o trasare precisă într-o nuanță negru intens pentru a oferi o acoperire bună chiar de la prima aplicare.

Noutățile pentru ochi Sephora Collection sunt disponibile în Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod