Alertă roșie de la Sephora

În 2019, rujul iconic Sephora se reinventează prin cele 4 finisaje de neratat: Mat, satinat, strălucitor și lac. Totul într-o gamă de nuanțe consistentă, de la cele mai clasice la cele mai îndrăznețe: nuanțe care depășesc orice așteptare! Cu această ocazie, rujul Sephora își redefinește frumusețea grație ambalajului luminos, frumos șlefuit, cu un design modern și elegant. Rujul Sephora reprezintă femeia pariziană voluntară și surprinzătoare care îndrăznește și își asumă: femeia care inspiră, se eliberează, nu cunoaște constrângeri, este întreprinzătoare, neobosită, efervescentă...

Semnătura sa? Buze roșii și nimic mai mult. Un stil natural, dar buze mereu perfecte. Nu este nevoie de nimic altceva, rujul este tot ce definește!

Sephora ruj mat  - oferă o formulă catifelată ce retușează și avantajează buzele, fiind disponibil în 10 nuanțe intense, extrem de dezirabile. Promite un rezultat de machiaj mat fermecător și profund, ce nu face compromisuri în ceea ce privește aspectul și confortul!

Sephora ruj satinat - Iconicul ruj Sephora se oferă de asemenea într-un finisaj satinat cu culoare luminoasă, grație unei texturi cremoase, bogate în pigmenți, perfecte! Acest ruj este disponibil în 20 de nuanțe pentru a răspunde oricărei preferințe.

Sephora ruj strălucitor  - Noua semnătură a zâmbetului? Sephora ruj strălucitor îmbracă buzele cu o formulă luminoasă, ce pare infuzată de licăriri, fiind disponibil într-o gamă de 10 nuanțe translucide, strălucitoare care redau în mod natural și subtil culoarea buzelor.

Sephora ruj lac - Un ruj nou, un efect nou! Rujul care se lansează în sezonul Primăvară 2019 este chiar el: rujul de tip lac. Sephora ruj lac îmbracă buzele într-o textură ce pătrunde ușor în piele, fiind confortabilă ca un balsam, ce sublimează buzele cu o culoare intensă ce are strălucirea lacului. O mică bombă de strălucire, disponibilă în 15 nuanțe, complet electrizante!

Sephora gloss cu efect holografic - Un văl de strălucire stelară pune stăpânire pe buze. Cu acest gloss cu efect holografic, disponibil în două nuanțe galactice - o lavandă irizată și o piersică sidefată - buzele sclipesc! Îmbrăcate în reflexii holografice și având o strălucire ce durează, ele sclipesc, radiază, se aprind, conferind femeii care îl poartă o alură stelară.

Noutățile pentru buze Sephora Collection sunt disponibile în magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod