Noul val de culoare cu Matte Gloss

În acest sezon, culoarea capătă şi mai multă îndrăzneală. Ceea ce se traduce în viziunea Wella Professionals prin noul serviciu Matte Gloss.

Mai exact, Wella Professionals dă tonul unui nou val de culoare prin declinarea gamei de vopseluri semi permanente Color Touch cu un serviciu inovator în salon. Matte Gloss – pentru o tuşa finală de culoare difuză, îndrăzneaţă, însă atât de strălucitoare.
Ai parte astfel de culori revoluţionare, parcă acum coborâte de pe podiumurile celor mai mari designeri de modă. Matte Gloss, noul serviciu de colorare express foloseşte 6 noi nunaţe INSTAMATIC şi garantează rezultate profesionale.


Lumea fashion şi-a declarant sus şi tare apetitul pentru culori glamouroase, pline de îndrăzneala şi de personalitate.

Tuşele şi nuanţele de roz strălucitor, galben vibrant şi roşu coral au devenit un trend global, pe care atât designerii, cât şi celebrităţile l-au îmbrăţişat din plin.
Totuşi, Wella Professionals prevede o evoluţie către strălucire şi iluminare, către deschidere şi împăcare. Nuanţele statement devin mai soft, mai blânde şi vom fi martorii mai multor tonuri domoale, calme. Care vor fi extrem de uşor de obţinut cu ajutorul noului serviciu Matte Gloss, care foloseşte nuanţele Instamatic color ca să obţină un rezultat subtil.
Cele 6 nuanţe Instamatic oferă un efect cool, trendy, pentru un look modern şi foarte actual.
Gama de nuanţe Matte Gloss a fost inspirată de către coafurile de pe catwalk, însă serviciul a fost creat astfel încât fiecare să experimenteze culoarea în mod propriu.


Cu Matte Gloss, e mai uşor decât oricând să îţi dai frâu liber imaginaţiei şi să trăieşti culoarea în toate modurile posibile.
• Clear Dast – pentru o finisare glossy subtilă
• Pink Dream - pentru un ton pastel şi feminin
• Muted Mauve – pentru o idee de violet
• Jaded Mint – pentru o coamă fresh
• Ocean Storm – pentru o coafură liberă
• Smokey Amethyst - pentru un effect wow

Josh Wood, Wella Professionals Global Creative Director spune: “Am observat că designerii şi celebrităţile au folosit nuanţe grozave pe podium şi ne-am gândit că ar fi super că şi clienţii să poată experimenta modă în salon.

Paleta Instamatic este o colecţie de tonuri soft, difuze, blânde, iar serviciul Matte Gloss le permite o creativitate nelimitată


Tehnologia Instamatic Color


Instamatic by Color Touch are la bază o combinaţie nouă de molecule de culoare, precum şi o formulă cu conţinut scăzut de amoniac, care da naştere unor culori luminoase, jucăuşe. Combinaţia de molecule de culoare se împrăştie gradual în cuticulă părului pentru a crea un efect temporar, delicat, un finish de o strălucire blândă.
Noul serviciu Matte Gloss foloseşte Instamatic by Color Touch că să îţi permită să experimentezi pe perioade de timp bine limitată nuanţe în trend, foarte fashion.


Preţ serviciu în salon: 150 de lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod