Răzvan Simion şi Lidia Buble au plecat împreună în vacanţă

Deşi nu au recunoscut că formează un cuplu, cântăreaţa şi matinalul de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" au plecat împreună în concediu pe o insulă din Grecia, însoţiţi de un grup de prieteni.
Cei doi fac tot posibilul pentru a ascunde faptul că au o relaţie amoroasă, dar nu mai este un secret pentru nimeni că sunt împreună. Potrivit cancan.ro, Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună pe insula Samothraki, din Grecia, unde vor petrece o săptămână la un hotel de patru stele.

În urmă cu o lună, Răzvan Simion a fost surprins de paparazzi în timp ce ieşea din locuinţa Lidiei. La scurt timp, bărbatul a anunţat prin intermediul reprezentanţilor trustului la care lucrează că s-a despărţit de soţia sa, Diana, cu care avea o relaţie de mai bine 15 ani.

"Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei.
De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate
", a declarat Răzvan Simion.

Atât el, cât şi cântăreaţa, au evitat să vorbească despre presupusa relaţie dintre ei. Tatăl Lidiei Buble, preot al bisericii Emanuel din Deva, a declarat însă că nu crede că fiica sa are o relaţie cu moderatorul de la Antena 1.

"Treaba asta cred că e o denigrare şi cineva vrea să-şi bată joc de ea.
Lidia e virgină, nu cred că umblă cu Răzvan Simion! Nu cred că are vreo relaţie cu acel bărbat. Noi avem încredere în copiii noştri, iar dacă ea nu mi-a zis nimic, e clar că nu a greşit. Eu sunt şi duhovnicul Lidiei şi cred că e virgină. Ea ştie că are o înţelegere cu mine să îmi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios. I-am spus că e important să se căsătorească curată. M-am rugat pentru binele ei"
, a declarat pentru Click tatăl Lidiei Buble.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod