Hydrafacial – trateaza-ti acneea de pe spate

Cosurile sunt o problema frecventa, care nu mai reprezinta doar o problema a adolescentilor. Ele sunt cele mai vizibile pe fata, insa apar si in zone cum ar fi spatele
Cosurile sunt o problema frecventa, care nu mai reprezinta doar o problema a adolescentilor. Ele sunt cele mai vizibile pe fata, insa apar si in zone cum ar fi spatele. Unele dintre noi considera problema acneei de pe spate ca fiind una  stanjenitoare, care ne face sa ne simtim lipsite de incredere si neatractive. Dar nu trebuie sa disperam intrucat exista solutii care sa ne scape definitiv de aceasta problema.

Cauza principala a aparitiei cosurilor este excesul de sebum si celulele moarte care raman la suprafata pielii si care favorizeaza inmultirea de bacterii ceea ce duce la aparitia cosurilor.

Hydrafacial este un tratament de hidrodermoabraziune, care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare. HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant. HydraFacial este destinat tuturor tipurilor de ten, tratand instant acneea,  curantand pielea in profunzime pentru a ramane radianta si stralucitoare.


Asadar acneea de pe spate nu mai este deloc o problema cu ajutorul tratamentului Hydrafacial, mai ales acum inainte de sezonul costumelor de baie cand trebuie sa fim splendide.

Unde: Sofa Maison de Beaute

Cat: 130 euro/sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod