Victorie pentru Cătălin Moroșanu și Silviu Țolu: gașca bandiților se destramă

Astăzi, de la 21:30, la Ferma – Un nou început!
În ediția de miercuri seară, Ferma – Un nou început, concurenții își dau seama că unii dintre ei încep să trădeze. Strategia pusă la cale de Cătălin Moroșanu și Silviu Țolu a dat rezultate, iar cei doi au reușit să își bage coada în gașca bandiților luând de partea lor un om. În această seară telespectatorii vor fi martorii unei noi trădări în fermă. 

Aflat de două zile în fermă, Cătălin Zmărăndescu a reușit să contribuie la această trădare manipulând cele două găști deja formate în fermă.
Fostul luptător nu vrea să facă parte din niciun grup pentru că nu are încredere în niciun concurent. Fiind un om trecut prin multe încercării ale vieții, Zmărandescu îi va duce de nas pe toți și va mărturisi miercuri seară: ”Ei nu știu ce carte joc eu!”.

Brigitte va fi trimisă la duel, iar această propunere o va scoate din sărite. Nehotărâtă pe cine să aleaga la duel, instinctul și divinitatea ii spun ceva, însă bandiții o îndeamnă să ia un alt om din gașca lor, despre care ei cred că tradează.
Cine este această persoană, de ce se simte Brigitte folosită de bandiți, dar și ce anume va avea să-i reproșeze lui Pastramă, vedem miercuri seară la PRO TV. 

În această seară, strategiile, trădările și minciunile plutesc deasupra fermei, dar cu toate acestea, cel mai nou cuplu din fermă, Brigitte și Pastramă, va profita din plin de fiecare secundă petrecută în camera servitorilor. Singuri, departe de ochii celorlalți, cei doi își vor da drumul sentimentelor așa cum n-au mai făcut-o până acum.

Cine este banditul care-și trădează camarazii, dar și pe cine va alege Brigitte la duel, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.  
 
Ferma - Un nou început!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod