Smiley - „De unde vii la ora asta?” este de doua saptamani pe locul 1 in topul preferintelor romanilor pe YouTube

Smiley reuseste sa obtina un nou record cu single-ul „De unde vii la ora asta?”, cea de-a doua piesa lansata in cadrul proiectului #Smiley10. Videoclipul piesei se afla deja de doua saptamani pe locul 1 in Top Tracks - Romania pe YouTube, a depasit 7,6 milioane de vizualizari si a strans aproape 100.000 de like-uri. În plus, piesa este deja in Top 10 cele mai difuzate piese pe radio (conform Mediaforest).
„De unde vii la ora asta” a devenit virala in mediul online inca din momentul lansarii, acesta avand in primele 24 de ore peste 1 milion de vizualizari pe YouTube si ocupand locul 1 in iTunes Romania.

„Este extraordinar ce se intampla. Sa te mentii cu o piesa timp de doua saptamani neintrerupt pe locul 1 in Trending pe Youtube e o performanta unica. Multumesc din nou celor care o asculta si o dau mai departe. Ma bucur nespus ca am reusit sa ating atat de multi oameni cu muzica mea”, a spus Smiley despre performanta extraordinara obtinuta cu videoclipul piesei „De unde vii la ora asta”.

In luna martie, artistul HaHaHa Production a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale multimedia, prin care sarbatoreste 10 ani de cariera solo pe parcursul unui an intreg.
"
Pe langa lansarile de piese si clipuri noi pe data de 10 a fiecarei luni, timp de 10 luni de aici inainte, Smiley va da si o petrecere de ziua lui, sub forma unui concert. Astfel, pe 1 iunie, la Arenele Romane, Smiley va trai impreuna cu cei care il indragesc concertul Smiley 10.

Tot in cadrul proiectului #Smiley10, artistul isi va lansa albumul nou, al patrulea din cariera, si-a lansat vlogul Smiley Omul pe canalul sau de youtube, a marcat performanta de a fi primul artist care are propria colectie de GIF-uri, inspirata din versurile, chipul si reactiile lui, va avea colectii aniversare de haine si accesorii in cadrul magazinului online www.hastore.ro si va avea nenumarate actiuni prin care sa-si recompenseze comunitatea pentru fidelitate si afectiune.
Detalii despre proiectele lui Smiley se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a artistului, pe site-ul www.smiley.ro si pe site-ul dedicat proiectului www.smiley10.ro.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod