Cosy lanseaza un nou single si videoclip – “Parte din tine”, feat. Elena B.

Cu rani pe corp si plini de sange – asa apar Cosy si Elena B. in videoclipul celui mai nou single lansat de artist. „Parte din tine” este cea de-a patra piesa de pe video albumul ”Al saselea simt”, pe care Cosy il lanseaza pe parcursul acestui an.
Productia muzicala ii apartine lui Peter Zaad, iar videoclipul, in regia lui Richard Stan, a fost filmat la Teatrul „Maria Filotti” din Braila, cu sprijinul domnului director general Lucian Sabados. Pentru acest single, artistul a ales sa colaboreze cu Elena B., o voce cunoscuta in lumea show-ului de tip ”tribute” unde, ani la rand, a urcat pe scenele din Romania ca sosie a iubitei cantarete de peste ocean, P!nk.

Clipul este unul atipic, daca luam in calcul actualele tendinte in materie de videoclipuri muzicale romanesti, insa imaginile sunt metaforice.
Sangele, mastile, ranile personajelor reprezinta, de fapt, anumite sentimente, cuvinte si trairi care in viata reala nu pot rani fizic. Din echipa de make-up au facut parte Rodica Casuneanu, Alina Samara, Alina Bedelean. Cei doi artisti au renuntat la cadrele de imagine impecabila si au ales sa faca arta, devenind personaje sugestive ale viziunii create de regizor. Cei trei violonisti din clip, Apostu Crin, Gurgu Alexandra, Hritcu Andreeas, sunt elevi la Liceul de Arta ”Hariclea Darclee”, iar ceilalti instrumentisti sunt artisti independenti, originari din Braila.

”Mi-a placut intotdeauna ca videoclipurile mele sa aiba o poveste, sa ma motiveze sa aduc putina actorie, sa existe mereu un substrat care sa transmita eficient mesajele pieselor mele.
”Parte din tine” este un clip altfel, imaginea mea este total diferita de cea de pana acum. Mi-a placut foarte mult ideea regizorului si prietenului Richard Stan. In prezent, am peste 10 clipuri regizate de el, iar de fiecare data m-a surprins cu cate o idee care sa-mi placa la nebunie. M-am adaptat foarte usor scenariului, iar pentru mine, acest proiect a insemnat o provocare. Cu Elena a existat o chimie, am colaborat foarte bine. Tot ce sper este sa va placa proiectul si atunci cand dati play sa simtiti intreaga stare pe care am vrut sa o cream”, spune Cosy.

”La momentul respectiv, a fost exact ceea ce simteam, iar versurile lui Cosy s-au potrivit perfect.
Cat despre videoclip, am avut in spate un regizor cu viziune si o echipa minunata, carora le multumesc din suflet pentru tot!”, adauga Elena B.

Cosy a inceput in luna ianuarie a acestui an lansarea primului sau video album – ”Al saselea simt” – iar in fiecare luna, artistul va reveni cu cate o piesa cu videoclip.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod