Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie își vor testa limitele la Ferma vedetelor

Cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor va duce 6 cupluri de vedete, în creierii munților, în mijlocul unui peisaj de poveste ce le va deveni casă pentru 3 luni. Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie formează primul cuplul care a acceptat provocarea fermei și este pregătit să pună la încercare o prietenie de o viață.
Rona Hartner este o artistă completă – joacă, pictează, cântă, dansează și compune. A jucat în numeroase filme, atât românești, cât și frantuzești și a reușit să cucerească inima unui public numeros prin felul ei extrovertit de a fi. “Cred că Ferma vedetelor va fi o experiență de viața necesară, o întoarecere la natura. Știu sigur că nu va fi ușor și vreau să văd dacă pot să îmi depășesc limitele. Mă voi odihini mult înainte ca să pot face față. Cel mai mult va conta atmosfera dintre noi! Sper că va fi o formă de fraternitate, pentru că vom fi frați de suferință, colegialitate și dăruriere.
Dacă voi simți că nu pot să mă ridic la nivelul acestor calități, mă voi retrage. Aș vrea să fiu printre ei ca un factor de lumină, nu să vin cu problemele mele și să îi îngreunez pe ceilalți!”, a declarat Rona Hartner.

Daniel Iordăchioaie a început să scrie istoria muzicii românești încă de acum aproape 30 de ani. În tot acest timp el a reușit să scoată melodii care au ajuns la inimile românilor. “Simt că Ferma vedetelor este o adevărată provocare! Am făcut și am trăit foarte multe lucruri în viața mea, dar până acum nu cred că am fost pus în situațiile cu care mă voi confrunta la fermă.
Eu cred cu tărie că orice provocare este un timp câștigat și o experiență în plus din care avem numai de învățat!”, a spus Daniel Iordăchioaie.
Noul sezon Ferma vedetelor revine pe meleaguri 100% românești și pune în prim-plan cele mai vechi cutume într-o zonă în care tradițiile sunt păstrate vii și astăzi.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod