De Crăciun, Mihai Morar mută polul distracției în Maramureș

Sărbătorile de iarnă vin cu o mulțime de surprize pentru telespectatorii Antena Stars care vor putea urmări ediții speciale de Crăciun ale unor emisiunii deja îndrăgite.
Startul distracției este dat încă de sâmbătă, 23 decembrie, când Nicolai Tand, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, și Maria Simion vor fi gazdele unei petreceri de pomină în platoul show-ului Star Chef. Iar în Ajunul Crăciunului, Adi Cristescu și Mădălina Bălan, cei doi prezentatori ai emsiunii ”Cool Sunday Nights” vor merge să colinde vedetele la ele acasă.

Tot în weekendul dinaintea Crăciunului, Florentina Fântânaru va avea două invitate speciale în emisiunea ei.
Astfel, sâmbătă va trece ”Dincolo de aparențe” împreună cu Andreea Marin,  care vorbește despre felul cum și-a schimbat viața, iar duminică va fi o ediție specială acasă la Nadine.

Tot duminică, în Ajunul Crăciunului, Oana Turcu va sta de vorbă cu Mădălina Ghenea care, acum, de sărbători, a decis să facă o bucurie copiilor dintr-un centru de îngrijiri paliative. Cu această ocazie, frumoasa actriță vorbește despre marele ei regret, acela că nu a devenit mamă mai devreme.

În prima și a doua zi de Crăciun, începând de la ora 19.45, la Antena Stars va fi un adevărat festival al tradițiilor românești,  o ediție specială cu invitați de seamă, preparate neaoșe, cântec și joc.
Mihai Morar a decis ca anul acesta să părăsească temporar platoul emisiunii ”Răi da’ buni” și să aducă voia bună  în casele oamenilor din Maramureș, locul pe care îl numește ”acasă”.  

De la ora 22.00, Cristi Brancu împreună cu Adriana Bahmuțeanu și Bianca Sârbu vor continua petrecerea la Antena Stars cu invitați surpriză și muzică românească pe toate gusturile.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod