Anca Pop lansează un super cover More Than You Know, cu Frații Cocoș și Paul Pepsy

După un turneu susținut în Japonia, Anca Pop a revenit în România pentru a lansa o nouă piesă și un nou videoclip, cu totul speciale. Este vorba de o variantă proprie a celebrului hit, „More Than You Know” (Axwell Ingrosso), pe care l-a reinterpretat în stil balcanic, alături de Frații Cocoș, cei cunoscuți drept Viorile Gemene, și orchestratorul Paul Pepsy de la Devla Music.
Cu aceștia Anca Pop a colaborat în trecut și pentru albumul lui Goran Bregovic, „Champagne for Gypsies”, pentru care a compus câteva piese.

Pentru More Than You Know, Anca Pop a ales un stil fusion între muzica pop și cea balcanică și a filmat un clip pitoresc, într-un peisaj idilic, pe colinele din zona Văii Prahovei.

A adoptat chiar și un stil vestimentar cu influențe tradiționale, purtând, deasupra costumației argintii de scenă, un cojoc ciobănesc reinterpretat.

“Îndată ce m-am întors în România am mers in Valea Prahovei unde am filmat acest videoclip în natură, într-un peisaj idilic, alături de acești instrumentiști super talentați și de un grup de copii adorabili, din zonă.
Copiii și natura îmi amintesc de puritatea și energia copilăriei, de joacă și de faptul că noi, cei mari, am uitat să ne jucăm, deși avem atâta nevoie să ne reîntoarcem la spiritul din copilărie!”, declară Anca Pop.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu trei ani, lansând piesele “Free Love” și “Supercool”.

În ultimii ani, cariera artistei a trecut granițele țării.
Piesele sale au fost licențiate în mai multe țări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo. A avut turnee în Macau și Japonia, cu rezidență la celebrul Sands Macau, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri și casino-uri din regiune. În această perioadă, de două ori pe săptămână, Anca și echipa ei de coregrafi și dansatori au încântat publicul cu show-ul senzual și provocator “Cosmic Cocktail”.

Anul acesta românca a cântat pentru Eva Longoria, Bella Hadid, Bruno Mars și Cara Delevigne la petrecerea exclusivistă organizată de Warner Music pe un iaht, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.
În acest timp, piesele sale au fost licențiate în țări de pe patru continente și s-au regasit în topurile radiourilor de pretutindeni. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod