Slabire rapida, folosind metode nordice

Suntem in preajma sarbatorilor de iarna, asteptam noul an cu mare bucurie si cu mii de sperante de mai bine. Pentru a arata  excelent la intrarea in Noul An, PerfectContur iti propune terapii la tunelul cu infrarosii - o sauna moderna eficace, eficienta si mereu actuala!

Mai mult ca oricand, in anotimpul rece, pielea corpului necesita o ingrijire fundamentala, adaptata pentru a prezerva nu numai aspectul catifelat si "proaspat", dar mai ales capacitatea de a se reinnoi si proteja.

Se stie ca pielea corpului are nevoi mult mai importante de hidratare si de hranire, pentru ca reinnoirea celulara este diminuata odata cu trecerea timpului, iar aspectul si fermitatea vor avea de suferit fara o ingrijire deosebita.

Pentru tratamente de slabire, detoxifiere si hidratare profunda a pielii, cu efecte imediate, poti opta pentru sedinte de sauna uscata la tunelul cu raze infrarosii, urmate de infasari, prin tehnologia WienerKosmetikum. Astfel, vei avea marea bucurie, inca de la prima sedinta, sa constatati ca centimetri stratului adipos se diminueaza (cu 2-3-4 cm) dupa 60 minute.

Ceea ce te va incanta si mai mult este faptul ca aceasta micsorare a stratului adipos are beneficii reale, iar terapie dupa terapie problemele tale legate de surplusul corporal se vor diminua.

Despre sauna, acest obicei nordic traditional, se spune ca este un remediu universal, iar eficacitatea sa este atestata de un proverb finlandez care spune: "Sauna scoate si pe dracul din om; iar ceea ce sauna nu poate scoate, inseamna ca trebuie sa ramana acolo".

Dincolo de frumusetea acestei expresii si de ritualul nordic de primenire a organismului, PerfectContur iti ofera o sauna moderna, contemporana timpului in care traim, executata la tunelul cu raze infrarosii, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita sau problemele de fermitate si de luminozitate a pielii.

Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari, iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi, iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod