Slabire rapida, folosind metode nordice

Caldura oferita de razele infrarosii este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat, desi senzatia de disconfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu), rezultatele sunt de doua ori mai bune.

Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare si de profunzime a razelor infrarosii se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia, prin pori.

In timp ce se presupune ca la sauna obisnuita tranpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor, ea consta in apoximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive.

Dupa cele 45-60 minute petrecute sub razele infrarosii, vom trece la tratamentul de slabire, executat cu tehnologie WienerKosmetikum, un tratament care diminueaza in profunzime stratul adipos, inca de la prima sedinta. In plus, pielea ta va simti deliciul unei hidratari specifice tratamentelor SPA.

Porii fiind dilatati dupa sedinta de sauna, totul va decurge intr-o armonie perfecta, pielea fiind masata viguros cu uleiuri eterice, concepute special pentru diminuarea stratului adipos, de catre marele om de stiinta Dr Doleski.

Uleiul fiind intrat in piele, urmeaza aplicarea unei creme termogenice, dupa care impachetarea corpului in fase imbibate in solutii care amplifica arderea grasimilor si care, totodata, ajuta la penetrarea uleiului folosit la masajul anterior cat mai adanc in stratul adipos.

Mecanismul produselor Wiener Kosmetikum


Materialele si uleiurile eterice folosite in acest tratament de slabire rapida prin infasare provoaca la inceput o senzatie puternica de incalzire, care in aproximativ de 20-30 de minute se transforma intr-o puternica senzatie de racire interna. La persoanele mai corpolente, acest efect se instaleaza abia dupa circa 40 minute si, deci, pentru aceste persoane, durata unei sedinte se prelungeste.

Corpul reactioneaza prima data la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca efect al racirii interne care se instaleaza dupa aceea, arderile grasimilor si a consumului de energie, se fac intr-o masura mai mare. Deci, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate.

Poti beneficia de terapia cu raze infrarosii vizitand centrul PerfectContur (www.perfectcontur.ro) - 021/3.22.32.40 sau
0723.99.71.63
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod