Relaxare deplina marca Eden Spa

Apa are beneficii nebanuite pentru sanatate, dar si pentru buna ta dispozitie. Scapa de toxinele din organism prin hidroterapie, o terapie de baza a programului "Stop Celulita".
Apa are beneficii nebanuite pentru sanatate, dar si pentru buna ta dispozitie. Scapa de toxinele din organism prin hidroterapie, o terapie de baza a programului "Stop Celulita".

Pregateste-te sa incerci o experienta multisenzoriala. O baie de abur completata de hidromasaj cu dusuri Vichy. Uleiurile esentiale, vitaminele, cromoterapia si aromaterapia iti vor pune toate simturile la treaba. La final, traieste experienta spa in stil Feng Shui la capsula Dermalife.

Programul "Stop celulita" contine urmatoarele terapii:

Guaranine Body Wrap x 8 sedinte - Concentratul de guarana, impachetarea cu alge micronizate si masajul cu uleiuri esentiale sunt un remediu excelent pentru diminuarea depozitelor adipoase, combaterea retentiei de apa si a acumularilor de toxine. Grasimile sunt transformate in energie, circulatia sangvina este activata, iar pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea.

Anticellulite Vacuum Massage x 8 sedinte
- Trei actiuni simultane intr-un singur tratament: eficienta actiunii de vacuum pentru a diminua celulita, ionizare pentru absorbtia optima a ingredientelor si electrostimulare pentru fermitate. Prin efecte sinergice, sunt diminuate depozitele adipoase, se observa o micsorare in centimetri, se elimina toxinele si se inlatura blocajele limfatice.

Seaweed Body Wrap x 2 sedinte - Impachetare cu alge si namol de la Marea Moarta cu efect detoxifiant si nutritiv pentru epiderma.

Hidrotherapy – Detox Program x 2 sedinte - O sinergie de abur, hidromasaj cu dusuri Vichy, uleiuri esentiale, vitamine, cromoterapie, aromaterapie si o placuta baie calda de infrarosii - iata o minunata experienta multisenzoriala, relaxanta si curativa. Proprietatile terapeutice complexe ale Capsulei Dermalife Spa Feng Shui sporesc considerabil efectul benefic al tratamentelor de impachetare prezentate anterior.

Consiliere nutritie x 2 sedinte - Succesul terapiilor corporale este asigurat ca urmare a unui program de alimentatie personalizat, a carui alcatuire este bazata pe preferintele tale culinare, respectand, insa, proportia adecvata intre principiile nutritive si continutul caloric.

Programeaza-te online acum pe www.edenspa.ro si beneficiezi de 5% discount.

Daca nu alegi sa te programezi online, poti beneficia de alte doua forme de discount:

  • 20% in luna mai
  • 10% in restul anului

Pret:

  • 3395 ron (10% discount inclus)
  • 3018 ron (20%discount)

Tratamentul este valabil 2 luni de la data cumpararii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod