"Regimul medical Scarsdale", de Dr. Herman Tarnower si Samm Sinclair Baker

Regimul medical Scarsdale a devenit, se pare, o cura de slabire populara si in Romania, de vreme ce traducerea acestei carti este reeditata tot timpul. La noi, ca si in intreaga lume, regimul Scarsdale isi merita popularitatea: este usor de tinut si extraordinar de eficace. Fara sa suferi de foame, poti sa dai jos pana la 9 kg in 2 saptamani! Si nu exista nici un risc pentru sanatate.

Cartea doctorului Herman Tarnower, fondatorul Centrului Medical Scarsdale din SUA, va convinge de intemeierea stiintifica a acestui regim, raspunde la toate posibilele dumneavoastra intrebari si va pune la dispozitie 5 regimuri saptamanale integrale si peste 90 de retete.

In plus, va ofera variante de meniu pentru orice preferinte: meniuri gourmet sau ieftine, meniuri vegetariene si internationale.

Poti achizitiona cartea "Regimul medical Scarsdale" de Dr. Herman Tarnower si Samm Sinclair Baker, aparuta la editura Humanitas, din librarii, la pretul de 32 lei.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 12 Oct 2011, 19:16
    :D

    "miss cristina" ti-ai cumparat cartea sau ai gasit pe net..pt ca eu nu gasesc..

    0
    0

  • miss.cristina pe 28 Mar 2010, 08:43
    e buuunaaaaaa

    de azi am inceput aceasta dieta.. sper sa reusesc ca am auzit ca e buna.. pina acum 6 zile tineam cea daneza dar muream de foame si ma luau ametelile, dupa 5 zile m-am lasat de ea, cei drept am slabit un pic dar e prea stricta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod