Razele infrarosii - un cumul de beneficii

Razele infrarosii, identice cu cele ale soarelui, insa folosite in mod neconditionat. Incearca la Keiko SlimSpa!
Razele infrarosii, identice cu cele ale soarelui, insa folosite in mod neconditionat. Incearca la Keiko SlimSpa!

Tratamentele cu infrarosii sunt non-agresive si non-invazive pentru organism, asa ca, nu vei fi expusa niciunui risc. Dimpotriva, re poti bucura de o serie de efecte uimitoare. Slabirea este pe primul loc. Razele infrarosii patrund 5-6 centimetri in tesuturi si topesc grasimile acumulate in exces. In 30 de minute de tratament vei arde in medie 750 de calorii si vei transpira abundent. La sauna, obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi, in schimb cu infrarosii elimini 30% grasimi si toxine.

Efectele benefice nu se reduc doar la atat. Daca ai probleme cu celulita, razele infrarosii ajuta la eliminarea si prevenirea acesteia. Totodata, organismul tau va fi practic reintinerit si asta deoarece microcirculatia si metabolismul vor fi accelerate.

Pielea ta avea un aspect mai placut datorita purificarii sangelui, iar cu bolile vei putea lupta mai usor. Tratamentul cu raze infrarosii creste numarul de celule albe si imtareste sistemul imunitar.

Profita de efectele noilor tehnologii la Keiko SlimSpa. Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Afla mai multe despre noi pe www.keiko.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod