Paseste in lumea de poveste a expozitiei tematice de nunti

8 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Paseste in lumea de poveste a expozitiei tematice de nunti

Mai sunt doar cateva zile pana la cea mai incendiara expozitie tematica de nunti. Nu rata trei zile de spectacol dedicate iubirii si in special viitorilor miri, in perioada 12-14 februarie la Rin Grand Hotel!

O data ce ai pasit in lumea de poveste a expozitiei te vor intampina cei de la Select Flowers si Academia de nunti, care au pregatit pentru tine un mire si o mireasa imbracati complet in flori.

Tortul evenimentului asezat aproape de intrare va da un plus de originalitate expozitiei si va constitui elementul ce te va introduce in atmosfera de basm a evenimentului.


In receptia hotelului va fi o expozitie impresionanta de fotografie cu momente inedite din timpul nuntilor, realizate de cei mai priceputi si creativi fotografi.

La etajul 1, spre intrarea in sala principala, te vei putea bucura de o colectie de rochii de mireasa luxury asigurata de cei mai renumiti creatori din Romania precum Demetrios, Rosa Clara, Vera Sposa si Pro Novias.

Din holul expozitiei, vei pasi spre sala meselor tematice, unde diferite agentii talentate se vor intrece in decoruri spectaculoase si creativitate.

In sala principala se afla si scena evenimentului pe care poti urmari artisti cunoscuti, prezentari de moda cu vedete consacrate, momente inedite de dans si muzica cubaneza.
Perla prezentarilor de moda este adusa de catre designerul Rustifina Art ce te va uimi cu o colectie impresionanta de rochii de mireasa realizate exclusiv din flori.

Sa nu uitam si cel mai important moment al expozitiei, si anume semifinala pentru nunta anului de peste 20.000 de euro oferita de organizatorii Rin Grand Hotel si Academia de Nunti!

Pe 14 februarie va avea loc extragerea a 2 taloane castigatoare care vor intra in cursa pentru castigarea Nuntii Anului, alaturi de finalistii selectionati de partenerii nostri de la Kiss FM.

Tot pe 14 februarie toti cei care au participat la tombola expozitiei vor avea sansa sa fie rasplatiti cu numeroase premii ce consta in vouchere de la 2000 la 8000 de ron.

Pentru a afla restul surprizelor care ti s-au pregatit, vino intre 12-14 februarie la Rin Grand Hotel.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nadea pe 14 Feb 2010, 14:55
    rochii de mireasa

    sunt niste rochii super

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod