Kinga Sebestyen îl aduce în România pe Billy Blanks, cel care a inventat Tae Bo

Kinga Sebestyen va aniversa în luna martie 10 ani de când a lansat fenomenul Kangoo Jumps în România, iar, în cadrul evenimentului de la Miercurea Ciuc, alături de instructori din 40 de țări, invitatul special va fi nimeni altul decât Billy Blanks, cel care inventat programul Tae Bo.
Considerat un guru al industriei de fitness, Billy Blanks este actor, antrenor de arte marțiale și cel datorită căruia Tae Bo a devenit atât de apreciat și preluat ca tehnică sportivă și de întreținere fizică peste tot în lume. Billy Blanks și Kinga Sebestyen au la activ mai multe colaborări pentru evenimente sportive peste hotare, însă abia în luna martie vor fi alături, pentru prima dată în România, la Miercurea Ciuc.
Acolo vor lansa primul program care îmbină Tae Bo cu Kangoo Jumps, o premieră pentru industria de fitness.

Billy Blanks este inventatorul programului Tae Bo foarte cunoscut în industria fitness-ului. Mai toți cei care predau Tae Bo în sălile din România și de peste hotare au învățat tehnicile urmărind tutorialele sale de pe DVD-uri și de pe YouTube. Billy Blanks va fi pentru prima oară în România. A acceptat invitația noastră mai ales că va participa la acest eveniment cu o importantă componentă caritabilă, banii strânși în urma participării la clasele Kangoo Jumps fiind donate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer aflați în grija Asociației M.A.M.E.
Alături de Billy Blanks voi lansa un nou program  ce constă în ore de TaeBo  pe ghete Kangoo Jumps
”, declară Kinga Sebestyen.

Billy Blanks a lansat programul Tae Bo la sfârșitul anilor 80, îmbinând artele marțiale cu antrenamentul de box. A deschis atunci prima sală de sport de acest tip, având printre clienți celebrități de la Hollywood, precum Madonna și Paula Abdul. Ulterior, după ce Blanks a lansat casete video cu ore de Tae Bo, acest sport a devenit un fenomen mondial. Kinga Sebestyen va organiza în luna martie o ediție cu totul specială a campaniei sale caritabile Kangoo Jumps pentru Viață. Ediția din acest an se suprapune cu aniversarea a zece ani de când renumita antrenoare a lansat fenomenul Kangoo Jumps în România.

În luna martie va avea loc o serie de evenimente sportive interesante în Miercurea Ciuc, la care vor participa instructori Kangoo Jumps din 40 de tări printre care Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croația, Italia, Serbia, Grecia, SUA, Marea Britanie și Argentina.
Aceștia vor sosi în România pentru a ține clase de Kangoo Jumps, programe speciale, și pentru a-i fi alături Kingăi pentreu această aniversare rotundă.

Kinga Sebestyen va dona banii strânși din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflați în Centrul Steluțelor, sub îngrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda și instructorii săi acreditați de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul țării, unindu-și forțele pentru a contribui la un mai bun suport al micuților care au nevoie de tratament și îngrijire specială.

În weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reușit să slăbească și să se tonifieze mii de români de toate vârstele.
Tot atunci se vor lansa și programe noi menite să ofere o soluție sănătoasă pentru toți cei care vor să revină în formă prin sport și alimentație echilibrată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod