5 coafuri care oferă volum părului fin

Dacă părul tău este subțire și fin, atunci probabil că te confrunți cu o problemă destul de des întâlnită în acest caz: lipsa volumului.
Nu înseamnă neapărat că părul tău este mai rar, dar firele subțiri lasă această impresie, din cauza volumului redus. Din fericire poți masca foarte ușor faptul că ai părul fin. Câteva tunsori și coafuri te pot ajuta să dai senzația că părul tău are un volum de invidiat. Iată ce să încerci:

Bretonul

Bretonul îți oferă volum în partea din față, dar fără să reducă din alte zone, ceea ce îl transformă în opțiunea perfectă pentru părul fin. Alege un breton drept, de tip cortină, care ceva mai lung și îți permite să-ți schimbi când vrei stilul în care îl poți, despărțit pe mijloc sau dat pe o parte.
Cărarea adâncă pe o parte

Cea mai simplă modalitate de a obține rapid volum este aceea de a trasa o cărare laterală, în dreptul celei mai înalte zone a sprâncenei. Apoi dă părul după ureche, pe partea cu cărarea.
Acest truc este ideal pentru părul fin. Îți permite să-i oferi părului tău mult volum, fără să depui prea mult efort. Alternează partea pe care faci cărarea pentru a obține și mai mult volum.

Coadă împletită, pe o parte

Renunță la împletiturile strânse de tipul coadă de pește, care "comprimă" și mai mult părul fin. Fă o cărare pe o parte, pulverizează puțin spray pentru texturare, apoi împletește-ți părul. Leagă-l cu un elastic și trage apoi de fiecare șuviță pentru a lărgi coada.
Produsul pentru texturare va împiedica alunecarea completă a șuvițelor. Coada ta împletită va avea în acest fel mai mult volum.Coc voluminos

Dacă vrei o coafură elegantă pentru părul tău fin, atunci un coc voluminos este opțiunea perfectă. Creează un plus de volum în partea din față prin taparea părului. Trage apoi șuvițele din față, care ar putea forma un breton, peste zona tapată. Netezește folosind o periuță pe care să pulverizezi puțin spray fixativ.
Coroană împletită

Folosirea cozilor împletite pe post de coroană îți oferă mult volum în creștet și face ca părul tău să pară mult mai des. Tot ce trebuie să faci este să împletești două cozi simple, pe care să le ridici și să le fixezi pe cap cu agrafe, astfel încât să formeze o coroană de păr. 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod