Inedit - Bunătăţi din soia de la Inedit

Inedit aduce produse sanatoase şi naturale pentru consumatorii care au grijă de sănătatea lor prin intermediul alimentaţiei. Prin aportul nutritional, siguranta calitatii produselor si prin starea de bine pe care o confera, gama Bunatati din soia de la Inedit se adreseaza tuturor personelor ce-si doresc sa manance produse cu o actiune favorabila asupra organismului, dar si celor ce opteaza pentru o alimenatatie de tip vegetarian.
Inedit aduce produse sanatoase şi naturale pentru consumatorii care au grijă de sănătatea lor prin intermediul alimentaţiei.
Prin aportul nutritional, siguranta calitatii produselor si prin starea de bine pe care o confera, gama Bunatati din soia de la Inedit se adreseaza tuturor personelor ce-si doresc sa manance produse cu o actiune favorabila asupra organismului, dar si celor ce opteaza pentru o alimenatatie de tip  vegetarian.
Produsele Inedit reprezintă o garanţie a unei alimentaţii sănătoase şi diversificate, bazată pe soia, singura plantă aliment care conţine toţi aminoacizii necesari organismului.


Gama Inedit conţine produse realizate din soia nemodificată genetic, procesată după metode tradiţionale, care exclud folosirea conservanţilor şi a stimulatorilor de gust. Produsele Inedit sunt preparate din materii prime şi ingrediente atent selecţionate. Fiecare produs are un gust deosebit, datorită reţetelor speciale de preparare care combină soia cu alte ingrediente şi condimente naturale.

Preluarea firmei Inedit de către multinaţionala Dr.
Oetker Romania a însemnat modernizarea fabricii, prin mărirea spaţiului de producţie, ajutând la  dezvoltarea, inovarea  şi realizarea unor produse cu reţete şi arome delicioase, un întreg meniu vegetarian mai variat, mai gustos şi mai sănătos, sub deviza Din respect pentru oameni.

In continuare Inedit si-a urmat calea si a pastrat aceleasi metode traditionale de productie, fiind singurul producator de pe piata care proceseaza direct boabele de soia, in mod traditional, obtinand cea mai variata gama de produse premium, gata preparate, pe baza de soia.

Preturi:
Tofu in saramura:  4.7 ron
Maioneza:  5 ron
Pate vegetal: 2.9 ron
Bautura din soia: 5.8 ron
Crenvursti vegetali: 7.6 ron
Crochete vegetale in sos tomat: 4.4 ron
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Moisa Mihai pe 12 Ian 2020, 07:40
    Nedumerire

    Se spune ca 98% din soia produsa la nivel mondial, aceasta este modificata genetic.Ce garantie avem noi ca produsele dv. din soia nu sunt modificate genetic?

    0
    0

  • CuteSuzy pe 11 Dec 2011, 16:17
    Soia este un parter potrivit in timpul postului

    Eu nu eram fana soia pana nu de curand, cand am inceput sa tin postul Craciunului. Pot spune ca mi se pare foarte buna la gust si satioasa. Am inceput sa mananc de cel putin 2-3 ori pe saptamana. Ma ajuta si in cura de slbire pe care o tin de cateva luni. De cand am inceput sa tin post slabesc mult mai mult decat inainte. Merg si la fitness si iau si pastilele slim&fit care sunt 100% naturale.:)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod