Herbal Slim® 60 capsule vegetale Vcaps®, de la Nature's Way®

Produsul Herbal Slim® 60 capsule vegetale Vcaps®, de la Nature's Way® are o formula inovativa, pe baza de ingrediente studiate clinic. Contine extract standardizat din seminte de Mango African, extract standardizat din frunza de Ceai verde, extract standardizat din tuberculi de cartofi (SolaThin®). Acest produs poate fi folosit inclusiv in dietele vegetariene.
Herbal Slim® contribuie la reducerea greutatii corporale, a tesutului adipos si a circumferintei taliei la persoanele supraponderale sau obeze, reduce apetitul (inclusiv cel nocturn), nevoia de aport alimentar pe termen lung si scurt prin inducerea starii de satietate si incetinirea golirii stomacului. Acest lucru este posibil datorita faptului ca produsul reduce “rezistenta la leptina” (IGOB 131®) si stimuleaza eliberarea hormonului colecistokinina in celulele enteroendocrine (SolaThin®).
De asemenea, Herbal Slim® reduce formarea depozitelor de grasime (reduce transformarea glucozei sanguine in trigliceride si stocarea lor in adipocite (celule grase) prin reducerea enzimei dehidrogenaza glicerol-3-fosfat).

In plus, contribuie la stimularea  metabolismului energetic prin faptul ca are efect termogenic prin stimularea transformarii depozitelor de grasime (trigliceridele) in acizi grasi utilizati in producerea de energie. De asemenea, produsul Herbal Slim®  contribuie la combaterea acumularii de lichide in exces, ajuta la reducerea nivelului colesterolului si al trigliceridelor, al lipoproteinelor cu densitate joasa - LDL si la cresterea lipoproteinelor cu densitate mare – HDL.
De asemenea, ajuta la minimalizarea riscurilor asociate excesului de greutate (inflamatii, tulburari cardiovasculare, imunitare, de coagulare sanguina, hormonale, hepatice, digestive, osteo-articulare, respiratorii, multiplicari celulare anormale). Se recomanda utilizarea acestui produs asociat cu o dieta sanatoasa si cu un program sustinut de exercitii fizice.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod