Cum poți slăbi 5 kg până la concediu

Se apropie sezonul concediilor, iar una din prioritățile fiecăruia este de a avea o siluetă impecabilă atunci când se va expune la plajă.
 Pentru cei care își doresc să scape rapid de kilogramele în plus, centrele Silhouette au lansat un program fulger prin care, în doar 30 de zile, se pot da jos 5 kilograme.

Seria de tratamente include împachetări și aplicarea de substanțe active și gel termic, tratamente acticelulitice cu efect rapid și tratament pentru detoxifiere.

În cele 30 de zile, se pot urma 5 ședințe LIBERTY (un tratament ce presupune aplicare de alge micronizate, argilă și gel termic), 3 ședințe SUPERFAST (ce combină biostimularea cu infraroșii acționând asupra țesutului adipos, a efectului de coajă de portocală și a vergeturilor), și 2 ședințe de PRESOTERAPIE (un tratament pentru detoxifiere în urma căruia țesutul este oxigenat și revitalizat).

Pentru a ajuta cât mai multe persoane în a obține silueta dorită, renumitele centre de slăbit și înfrumusețare din București au o ofertă la un preț de nerefuzat: 940 de lei pentru pachetul întreg de tratamente, reducere de la prețul normal de 2350 de lei.

Și, pentru că în concediu ne dorim să avem și un ten curat, proaspăt și luminos, Silhouette a lansat de curând Aquapure, cel mai apreciat tratament hidrofacial de curățare profesională, noi tratamente de salon pe bază de fiole Babor, precum și oferte speciale pentru tratamentele antiaging Academie Pro-Age și Guinot Beautiful Eyes - pentru zona sensibilă din jurul ochilor.

Detalii despre ofertele speciale Silhouette sunt disponibile pe https://silhouette.ro/promotii/.

Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette se află în București – Silhouette Unirii (Bd.
Regina Maria 1 – 0727225157) și Silhouette Dorobanți (Calea Dorobanților 200 – 0727225158).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod